2777
2789
عنوان

پاشم یه اسنک چیزی بدم بخوره؟ یا پرروش نکنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 43 پست

همون غذای که درست کردی بهش بده

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پسر منم ۲سال نیمست و دختر ۸ سال و نیمه هر کاری داره به ابجیش میگه  دخترم کارای داداشش رو ...

عادتش بده بد خودت بگه به خواهرش چه...

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
زیر هفت سال آره. ولی بالای هفت دیگه تعطیل

مگه به سنه؟

به عقله به فهم و شعوره.

یعنی چی بالای هفت سال باید بفهمه زیر هفت سال نه.

خیلی حرف مسخره ایه.

مگه به سنه؟ به عقله به فهم و شعوره. یعنی چی بالای هفت سال باید بفهمه زیر هفت سال نه. خیلی حرف مسخ ...

این چه طرز حرف زدنه. سیستم بدن انسان اینه. پرسیدی علمش رو داشتم راهنماییت کردم ولی ظاهراً تربیت درست و حسابی نداری

این چه طرز حرف زدنه. سیستم بدن انسان اینه. پرسیدی علمش رو داشتم راهنماییت کردم ولی ظاهراً تربیت درست ...

علم چی؟

با دقت تر بخون میفهمی هیچ نکته بی تربیتی توش نمیبینی.

روانشاسا این همه الکی اطلاعات در اختیار مردم ‌نمیزارن که بیایم کل شخصیت و فهم و درک انسانو به سن ربط بدیم.

تو تا ۶ سال و ۳۶۴ روز نفهمی ولی ۷ سالت که شد دیگه فهمیده و عاقل میشی... خب خیلی مسخره بود...

شما طبق گفته خودت انگار‌ نمیدونی،ولی خب این که میگن تا ۷ سالگی بچه پادشاه خونس و افخمی کامل نشده یا تا اون موقع باید بهش ارفاق کرد ایتا همش‌ رد شده از نظر روانشاسی. 

علم قدیمی که ملاک نی.

خواهرش هم دوسش داره خودش با میل انجام میده

وابسته که بشه دیگه زده میشه. بعد اصلا درست نی که کسی جز مادر‌پدر‌کارای یه بچه‌ کوچیکو انجام بدن. فقط بازی و سرگرمی. 

وابسته که بشه دیگه زده میشه. بعد اصلا درست نی که کسی جز مادر‌پدر‌کارای یه بچه‌ کوچیکو انجام بدن. فقط ...

گلم چون شما همه وظایف داداشت رو مادرت رو دوش شما انداخته تمام حس هات منفیه و از همه برداشت یه شکله ولی هر کسی با نفر دیگه متفاوته وقتی پدر مادر رو همه چی ناظر باشن نه تنها مشکلی پیش نمیاد بلکه همیشه پشت همدیگه میمونن و واسه کمک به هم تلاش میکنن

گلم چون شما همه وظایف داداشت رو مادرت رو دوش شما انداخته تمام حس هات منفیه و از همه برداشت یه شکله و ...

اصلش اینه که وقتی وابسته بشه دیگه شده. کلا وظیفه انجام دادن کارای بچه به عهده مامان باباشه. خواهر برادر نداریم که. حتی خیلیا مامان بزرگشون مثل مامانشون نیازایران برطرف میکنن که اونم باز یه اشتباه بزرگ دیگس. وابستگی از همین جاها شروع میشه. مامانم کلا از اول خیلی وقت میزاشت واسه داداشم هنوزم به همه چیش رسیدگی میکنه. کلا کم نمیزاره واسه داداشم‌. ولی خب داداشم وابستس به من. هرچقدرم که براش وقت بزاره و همه کاراشو انجام بده بازم چیزی از وابستگی کم نمیکنه کلا کاری داشته باشه به من میگه. این یعنی مامانم هرچقدرم بهترین مادر باشه بازم نتونسته درک کنه که کارای بچه فقط و فقط با مادر پدره...

جقتشونو دوس دارم هم مامانم هم داداشم با جفتشون رابطه خوبی دارم ولی این دلیل نمیشه از  وابستگیش خوشم بیاد.