2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه تنبل ،

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 42 پست
ب نام خدا دلیلش واضحه ساعت خواب چرا الان بیداریم و تاپیک میزنیم؟وقتی صبح باید پاشیم و نمیتونیم چو ...

من از فکر و خیال خوایم نمیره 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من تا حالا به شوهرم صبحانه ندادم 

اطرافیانم هم هیچکدوم به شوهر صبحانه نمیدن 

دیگه ببخشید خدمتکار که نیستیم وقتی سر کار نمیریم نیاز نیست از ساعت مثلا ۷ بیدار بشیم صبحانه بزاریم وقتی میتونیم تا ۱۰ بخوابیم

ب نام خدا دلیلش واضحه ساعت خواب چرا الان بیداریم و تاپیک میزنیم؟وقتی صبح باید پاشیم و نمیتونیم چو ...

آخه تا پسرم نخوایه جرات ندارم بخوابم یهو خرابکاری کنه 

ولی بعضی روزا زود بخوابم بازم بدنم کوفتس

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
منم میگم خودت بخور.در کابینت‌ها رو انقد باز و بست می‌کنه دیوونم میکنه

اره والا تازه هی میاد میگه بیدار نمیشی من گشنمه انگار بچس منم پامیشم مثه چی روزم خراب میشه

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

منم همینم گاهی براش نون گردویی میپزم میزارم یخچال هر روز چندتا تکه میبره و حال میکنه گاهی هم شبا براش لقمه درست میکنم گاهی هم هیچی خب ساعت 7 میزنه بیرون کی بلند شم صبحانه بدم بهش، قبلا هم که خودم شاغل بودم باهم بیدار می‌شدیم خودش چای درست می‌کرد 😂

همسر من بهم میگه تنبلک من یکم فان داده بهم برنخوره 🤣🤣🤣🤣

منم همیشه میگم چای که تو برام درست میکنی ی طعم دیگه میده 😉اولا میگفت گولم میزنی الان دیگه باور کرده من چای خوب درست نمیکنم خودش استاده 😂😂😂

خلاصه اینا تجربیات من بود خاهر در این زمینه شاد باشی

بگو صبح نمیتونم زود بیدار یشم زود بیدار شم کل روز سردرد و تهوع میکیرم😂

متقاعد نمیشه 😂میگه پاشو زن یه صبحونه بده ب شوهرت منم میگم پول بده اونم می‌ره بیرون خودش چیز میخوره 😕

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
عسل جان میتونی از شب قبل لقمه درست کنی و اب جوش توو فلاسک داشته باشی.‌

میگه دلم میخواد با هم بخوریم 

کلا گربه کوره هستن همه چیزشون محیا بوده فکر میکنن مثل ربات این برنامه توی زن تنظیم شده و بابتش وقت وانرژی صرف نشده

من چه موقعی که بچه نداشتم چه وقتی یکی داشتم تا الان که ۳تا دارم همین حرفا تو گوشمه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خب حسوده فکر کنم  از اینکه خودش صبح بیدار بشه و شما خواب باشی حرصش میگیره

🙂

کلا گربه کوره هستن همه چیزشون محیا بوده فکر میکنن مثل ربات این برنامه توی زن تنظیم شده و بابتش وقت و ...

خیلی زورم گرفت چند وقته یه پنکیک میخام نمیخره ادعاشم میشه 

خودش از نظر مالی کامل شما رو تامین میکنه خرید و تفریح و مسافرتتون به راهه؟

نه اصلا