2777
2789

فرض کنید خونه ساکت کسی حرف نمیزنه هعی این بینیشو میکشید بالا بنظرتون کارش زشت نبود ۳۲ سالش هم هست؟؟

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺

رو مخه

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره دلم براش سوخت ،بنده خدا دست خودش که نبوده  انسانه رباط نیست که بتونه کنترلش کنه 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

یاید بهش بگی نکش بالا

اگه بالا جا بود که نمیومد پایین

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
رو مخه

رو مخ بودنشو کار ندارم میگم یعنی ب عقلش نمی‌رسید نباید این کار رو بکنه

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺

خب دست خودش نبوده ک

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/

استرس هم مزید بر علت شده 😂😂حالا عجله نکن بازم تو رفت و امد بعش توجه کن ببین چطوریه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

سرماخوردگی دیگه

کاش جلسه رو به تعویق می انداختید

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
خب چیکار کنه بیچاره بالانکشی ک میریزه 😂

دستمال میگرف هعی بینیشو پاک میکرد دقیقاً من زمانی ک سرما میخورم این کار رو میکنم اگر برم تو جمعی