2777
2789
عنوان

اگه زنی درونگرا باشه تو زندگی متاهلیش مشکل پیش میاد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 34 پست

آقای مجتبی شکوری، مفصل در مورد درونگرایی صحبت کردند. من یوتیوب گوش دادم. خیلی جالب بود. توصیه می کنم دوست های درون‌گرا گوش کنند.https://youtu.be/6917eEoGM5s?si=M7kdf2tV-Aed2f11

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
عزیزم هرجور راحتی همون طور رفتار کن ولی هفته‌ای یکی دوبار سعی که اجتماعی باشه البته نه اینکه هررر ر ...

از اینکه ب اجبار با کسایی ک حرفهای حاشیه ای و مزخزف یزنن مجبورم ب خاطر یسری چیزا هم صحبت شم اذیت میشک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینکه ب اجبار با کسایی ک حرفهای حاشیه ای و مزخزف یزنن مجبورم ب خاطر یسری چیزا هم صحبت شم اذیت میش ...

منم ولی تحمل می کنم...:)

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

اخه میگن مردها از زن های پرجنب و جوش وپرحرف خوششون میاد

همشون نه

اتفاقا بعضیاشون به شدت از زنای اروم و خجالتی و کم حرف و سر به زیر خوششون میاد

توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!  
اخه میگن مردها از زن های پرجنب و جوش وپرحرف خوششون میاد

اگر یا شوهر آینده ت صمیمی باشی خودبخود پر حرف میشی نگران نباش

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

بزارید ی تعریف درست بهتون بگم درونگرایی به این معناست که توجه و علایق فرد به احساسات و افکار درونی او معطوف هستش در مقابل برونگرایی به این معناست که توجه و علایق فرد به احساسات و افکار بیرونی معطوف است مثال ساده درونگرا ها اجتماعی نیستند و ممکنه استرس بگیرند و ابراز احساسات براشون سخت باشه و برعکس برونگراها افراد اجتماعی که به راحتی ابراز احساسات میکنن 

و بستگی به همسرتون داره 

من درونگرا هستم و همسرم برونگرا و زندگی خوبی داریم از اول هم بهش گفته بودم من درونگرام و چون مطلع از این موضوع بود مشکلی نداشتیم منتها یه عده زوجین چون این مسئله مطرح نکردن و مطلع نیستن شاید دچار سوتفاهم بشن

از کجا بفهمیم مرد موردنظر از چجور زنی خوشش میاد

تو رابطه و دوران اشنایی مشخص میشه

در کل توصیه میکنیم خود واقعیتون باشید و به دنبال تایید شدن و مطلوب سلیقه دیگران شدن نباشین

توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!  
شوهرتون دوسداره درونگرا بودن شما؟ میشه اگه امکانش هست بگید رابطتون گرم و عاشقانه است یا نه؟چون ک تی ...

اره روابطمون گرم عاشقانه است اتفاقا خیلی هم با هم صمیمی هستیم  همه اقوام هم به همسرم میگن زن زلیل  ترجیح خود من اینجوریه که با همسرم وقت بزارم تا با دوستام روابط با اقوام عادیه ولی با همه صمیمی نمیشم همین رفتارم باعث شده اقوام همسرم همه جا بهم احترام بزارن و حد وحدودشون رو رعایت کنن اگه هم با کسی صمیمی بشم عمرا ازم بتونه دل بکنه شاید همین روابط عاشقانه من و همسرم به خاطر اینکه تیپ شخصیتیمون با هم فرق داره و ما مکمل یکدیگریم اون شوخ و شیطونه ولی من نه اروم بعضی ها هم شنیدم تو اقوام همسرم پشت سرم گفتن مغروره و کلاس میزاره ولی من اصلا اینجوری نیستم افراد صمیمی دور ورم میدونن روابطم با مادرشوهرم خیلی خوبه و همسرم به همین علت خیلی راضی  هست 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بزارید ی تعریف درست بهتون بگم درونگرایی به این معناست که توجه و علایق فرد به احساسات و افکار درونی ا ...

میتونم بپرسم زندگیتون عاشقانه و گرم هست یا ن؟

روابط اجتماعیتون با افراد دیگه مثلا خانواده شوهر یا فامیل خودتون خانوادتون چطوره