2777
2789

اگه زنی درونگرا باشه زندگیش خوب نیست؟مردها زن درونگرا دوسندارن؟کسیو میشناسید متاهل باشه درونگرا باشه؟چجورن؟زندگیشون چطوره؟

من با بقیه دورنگرام

با همسرم برونگرا شدم

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درونگرا بودن با افسرده بودن و تو عالم هپروت بودن یکی نیست ادم درونگرا با بقیه هم ارتباط خوبی میگیزه اما تنهایی رو ترجیح میده نه اینکه مدام گوشه نشین باشه درونگرا بودن به معنی درستش برای کسی مشکلی ایجاد نمیکنه تو زندگی نه مجرد نه متاهل

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

درونگرا بودن با افسرده بودن و تو عالم هپروت بودن یکی نیست ادم درونگرا با بقیه هم ارتباط خوبی میگیزه ...

درسته میدونم

میدونی منظورم چیه بعضی ها میگن مردها از زن سرو زبون دار خوششون میاد

دقیقن سوال منم هست چون خودم مجرد و درونگرام 

من طی نصیحت های شدید دیگران دوسال خودمو تغییر دادم بزور برونگرا شم الان داغونم استرس دارم حالم بده و دوسدارم فورا برای همیشه مثل قبل بشم و ب لاک خودم برم

درونگرا بودن با افسرده بودن و تو عالم هپروت بودن یکی نیست ادم درونگرا با بقیه هم ارتباط خوبی میگیزه ...

دقیقا من خودم با اینکه درونگرام ولی با دوست صمیمیم خیلییییی حرف میزنم

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

نه من درونگرام شوهرم به شدت برون گرا و اجتماعی سرزبون دار هیچ مشکلی هم نداریم البته من روابط اجتماعی ام خوبه ها ولی تنهایی رو ترجیح میدم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من طی نصیحت های شدید دیگران دوسال خودمو تغییر دادم بزور برونگرا شم الان داغونم استرس دارم حالم بده و ...

عزیزم هرجور راحتی همون طور رفتار کن

ولی هفته‌ای یکی دوبار سعی که اجتماعی باشه البته نه اینکه هررر روز خودت رو مجبور کنی.

اونم بخاطر اینکه نیاز هست برای آینده‌ت با ادامای مختلفی سر و کار داشته باشی

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

من طی نصیحت های شدید دیگران دوسال خودمو تغییر دادم بزور برونگرا شم الان داغونم استرس دارم حالم بده و ...

دقیقن همش منو هم نصیحت میکنن

میگن چرا اینجوری هستی اذیت نمیشی منم میگه نه اذیت نمیشم خب اخلاقم اینجوریه دست خودم نیست که ولی از نظر بقیه عجیب و افسردم

نه من درونگرام شوهرم به شدت برون گرا و اجتماعی سرزبون دار هیچ مشکلی هم نداریم البته من روابط اجتماعی ...

شوهرتون دوسداره درونگرا بودن شما؟

میشه اگه امکانش هست بگید رابطتون گرم و عاشقانه است یا نه؟چون ک تیپ شخصیتتیون متفاوته میپرسم

رایطه اتون با دیگران مثلا اقوام چطوره