2777
2789
عنوان

آپارتمان نشینی...

251 بازدید | 15 پست

سلام ما یه خونه 50 متری از خودمون داریم...بنا به دلایلی باید اینجارو بفروشیم و فقط با پولش میتونیم یه واحد آپارتمان بخریم...

نمیدونم چرا استرس دارم میترسم نتونم اونجا زندگی کنم با یه بچه دوساله...

توروخدا اونایی که آپارتمان نشینن کمکم کنن.زندگی کردن اونجا سخته؟با همسایه ها میشه ساخت؟

بستگی داره گیر کیا بیافتی 

من که هر جا رفتم یه همسایه ی رومخ داشتم، فک کنم همه جا همینه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما ی همسایه داریم از دستش دستشویی هم نمیتونم برم میگه چرا ریدی چرا صدا آب آمد ی بار فوشش دادم فعلا نمیاد گفتم خوب میکنم چهار دیوار اختیاری مسخره شو درآورده بود کمی اینجا مثلا باکلاسه آدم و خسته میکنن نمیدونم اون طرف هم اینطوریه 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
خیلی ناراحتم.... کاش هرچی صلاحمه خدا واسم رقم بزنه...

نه بابا اینجوریام نیست، قابل تحمله، من اصلا خونه ویلایی دوس ندارم آپارتمان رو ترجیح میدم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ما ی همسایه داریم از دستش دستشویی هم نمیتونم برم میگه چرا ریدی چرا صدا آب آمد ی بار فوشش دادم فعلا ن ...

آخه شوهرم هی میگه نباید دعوا کنی نباید بگی چرا...باید به حقوق هم احترام بذاریم...اگه اونجا بحث کنی یا بد باشی بیرونمون میکنن

ماام چند ساله اینجاییم کسی رو نمیشناسم جز همسایه بغل و ی همسایه همسایه بغلمون هن ی زن خرابه روزی هزار تا مشتری می‌آورد خونه شوهرم دعوا کرد الان وقتی شوهرم نیست میاره این زنه بیشتر حالم رو بد ميکنه کاش بمیره یا گمشه بره از اینجا فساد و گناه کرده اینجارو 

نه بابا اینجوریام نیست، قابل تحمله، من اصلا خونه ویلایی دوس ندارم آپارتمان رو ترجیح میدم 

من خودمم آپارتمان دوسدارم اما از بس شوهرم منو میترسونه هی...هی میگه اگه بچه اذیت کنه یا سر و صدا میان دم در دعوا میکنن

آخه شوهرم هی میگه نباید دعوا کنی نباید بگی چرا...باید به حقوق هم احترام بذاریم...اگه اونجا بحث کنی ی ...

بیخود میکنن بابا ولی آره احترام بهتره ولی این مارد پیر کرده بود همش پسرش رو میفرستاد دم خونم 

وای چقد چندش...خاک بر سرش کنن

اره ساعت ۳ شب میره بیرون صبح میاد بی عابرو کاش بره بمیره دیگه نیاد کثافت