2777
2789

حس می کنم کاملا به بلوغ رسیدم و با آمادگی بچه به دنیا اومد. پسرم الان سه سال و سه ماهشه و هیچ وقت تا حالا کتک نخورده، هرگز سرش جیغ بلند نزدم که بترسه و ناراحت بشه. وقتی بهش میگم نه و نمیشه اصرار نمی کنه چون با آرامش در مقابل جیغ و داد هاش ایستادگی کردم و یاد گرفت با جیغ و داد به چیزی نمیرسه. باهاش بازی می کنم، براش وقت میذارم. من شاغلم، اما از هیچیش کم نمیذارم. اکثر عصرا باهم پارک میریم و وقت میگذرونیم. با آرامش بزرگش می کنم و هرگز فکر نکردم مانع پیشرفتمه و به وجود شیرینش افتخار می کنم. خرابکاریاشم برام شیرین و دلنشینه چون درک میکنم الان وقت همین کاراشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستت طلا 

ولی یادت باشه  هر چقدر صد باشی برا بچت 

بزرگ بشه از ی سری چیات ناراضیه 

شاید یکیش اختلاف سنیتون باشه 

مادر منم مث شما بزرگم کرده  نزده و نمیزنه 

بازی کرده .... پتو انداخته رو صورتش همراه باهام  خندیده و دویدیم 

مادره دیگه .... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نهههههه اینو باید دیگه جلوشو گرفت سهل گیری زیاد هم خوب نیست

سهل گیری نیست. جاهایی که خطرناکه یا کلا وقتی بگم نه کاملا گوش میکنه. اگه منظورتون عکسه اتفاقا با مشاور حرف زدم و براش خیلی خوبه