2777
2789
عنوان

کودک آزاری خواننده معروف

447 بازدید | 27 پست

امیدوارم که تاپیک نترکه ولی دوس دارم بدونم که کی ماجرای کودک آزاری تتلو رو باور میکنه و به این باور رسیده که ایشون مشگل دارن ؟چون من خودم طرفدارش بودم ولی الان نظرم عوض شده. دوس دارم شماهم نظراتتون رو محترمانه بیان کنید. لطفاً بی‌احترامی به کسی پیش نیاد هر نظری هم قابل مطرح هست توی تاپیکم چه موافق چه مخالف فقط لطفاً به همدیگه بی احترامی نکنید ممنون

بله متاسفانه ایشون من موافقم واقعا مشکل روانی دارن

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان میان آرزوی مرگ میکنن قضاوت یک طرفه میکنن 

شاه میبخشه شاه قلی نمیبخشه خداراشکر یک سریا خدا نشدن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
من خودم هنوز تو شوکم کسی که انقدر با موزیکاش آروم میگرفتم تینطوری شه

اقا میشه بگی جریان چیع

"اگه دلت بزرگه امضامو بخون"🌱هر کس از ته دل حق الناس هایی که دیگران در حقش دارن ببخشه ریپلای کنه و بهم بگه براش 100 صلوات میفرستم به نیت خوشنودی و سلامتی امام زمان🤍🕊خدابزرگتر ازمشکلی که تو ناراحتشی...میشنود اگر صدایش کنی هوالسمیع...
الان میان آرزوی مرگ میکنن قضاوت یک طرفه میکنن  شاه میبخشه شاه قلی نمیبخشه خداراشکر یک سریا خدا ...

عزیزم اگر اینجوریه یزیدم ما نباید قضاوت کنیم😐 اگر معنی قضاوت و غیبتو نمیدونی تروخدا یچیزی نگو یوقت بحث شه تایپک بترکه ، ایشون مشخصه چجور ادمی هستند

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش