2777
2789

قراره با تم یلدا توپیش دبستانی شون ازشون عکس بگیرند لباسی که میخواد بپوشه واسه عکاسی  مخمل کبریتی جیگری هست این تل مو بهش میاد؟

......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قشنگه ولی خیلی شلوغه

بعد چرا یلدا و کریسمسو قاطیکردی باهم قیمه رو ریختی توماستا😂

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

😘😘😘

سلام خوبی دختر گلت خوبه 

اتفاقی چندتا از تاپیکاتو خوندم خیای سختی کشیدی حسشم دراوره ولی نمیخوام یاد آوری کنم فقط برای آرامش و شادی خودتو دخترت دعا میکنم 

خواستم بهت بگم تو نویسنده خیلی خوبی میشی سعی کن داستان بنویسی اولش سخته ولی بهت قول میدم زرنگ باشی پیش ناشر ببری حتما کتاب چاپ میکنی 

مرسی عزیزم ممنونم از همدردیت قربونت برم 😘

سلام عزیزم تو تایپیک پربازدیدا کامنت گداشته بودی که خواستگار داری و طرف دو تا پسر داره 

خواستم بگم اگه همسرشون فوت کرده جواب مثبت بده 

چون یه خانمی اینجا گفتن ازدواج دوم داشتم و همسره اولشون اومده التماس کرده برگشته و ۲ روز پیش من زندگی میکنه ۳ روز پیش اون 

خواستم بگم تو ازدواج دوم دقت کنید خواهشا

ببخشید اومدم اینجا گفتم چون تایپیک قفل بود ❤️

سلام عزیزم تو تایپیک پربازدیدا کامنت گداشته بودی که خواستگار داری و طرف دو تا پسر داره  خواستم ...

سلام عزیزم ممنونم بابت راهنماییت درسته باید خیلی توازدواج دوم دقت کرد 

......
سلام عزیزم ممنونم بابت راهنماییت درسته باید خیلی توازدواج دوم دقت کرد 

از روی دلسوزی بهتون گفتم خدا شاهده وگرنه قصد بی احترامی نداشتم 

حتما حتما دقت کنید آن شالله که خیره دوست عزیز ❤️