امروز با تمام وجودم و قلبم فهمیدم اسلام کاملترین نقشه راه برای زندگیه...
تا به امروز اعتقاد زیادی به امر به معروف و نهی از منکر نداشتم... و برام درکش گنگ بود واقعا
آدم زیاد معتقدی نیستم یه مذهبی معمولی...
تا امشب یهو همسایه پایینیمون اومد خیلی با لحن خوبی بهم گفت صدای چیزتون میاد وقتی اینو گفت خیلیییییییی از عمق وجودم غصه خوردم و خجالت کشیدم💔💔💔به روش نیوردم اون لحظه تا خجالت نکشه بنده خدا و خیلی تشکر کردم و دعاشون کردم
و الان به خودم میگم کاش بهم زودتر گفته بود و از احساس گناهم و عذاب وجدانم کمتر می شد
من تازه ازدواج کردم و هنوز ۴ یا ۵ ماهه اومدیم خونه خودمون...و الان احساس میکنم دنیا رو سرم خراب شده از شدت غصه...با اینکه همیشه حواسم بوده همه درها و پنجره ها بسته باشه..اما چه بد که خونه های الان کوچیکترین صدا بالا و پایین میاد...
و به این درک عمیق رسیدم که اگر بی تفاوت بگذرم از سهل انگاری یا خطای دیگران اون دنیا و این دنیا علاوه بر خداوند باید به تک تک همون خطا کار ها جواب پس بدم...و یقه ام رو بگیرن و بگن تو دیدی داریم اشتباه میکنیم ولی دیدی و هیچی نگفتی...تو دیدی ما داریم تو گناه و خطا غرق میشیم ولی هیچی نگفتی...
از این به بعد امیدوارم خدا بهم توانایی امر به معروف و نهی از منکر در تمامی عرصه ها رو بهم بده
بی تفاوت نباشیم
تهش یه به تو چه میشنویم ولی خیالمون از بابت دنیا و آخرتمون راحته :)