2777
2789
بفرمایید

سلام عزیزم.ما ۳ تا تکواحدی و ساختمان جنوبی هست.۲۰ سال پیش طبقه اول در حیاطش که در اختیار خودش هست ۲ تا اتاق ساخته.حالا طبقه سوم برای فروش واحدش ادعا میکنه پایان کار واحدش رو بهش نمیدن تا اون۲ تا اتاق خراب نشه!! حالا ما موندیم راست میگه یا نه؟و آیا ما هم موقع فروش به مشکل میخوریم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.ما ۳ تا تکواحدی و ساختمان جنوبی هست.۲۰ سال پیش طبقه اول در حیاطش که در اختیار خودش هست ۲ ...

نقشه ساختمون هست؟ چیزی که شهرداری داده؟ اگر برخلاف اونه بله باید خراب بشه تا پیان کار بدن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نقشه ساختمون هست؟ چیزی که شهرداری داده؟ اگر برخلاف اونه بله باید خراب بشه تا پیان کار بدن

ایا برای گرفتن پایان کار واحد،از شهرداری میان بازدید؟؟؟اگه واحد دیگه ای خلاف داشته باشه مثل طبقه اول ما،آیا پایان کاری برای ما صادر نمیشه؟؟با تشکر

ایا برای گرفتن پایان کار واحد،از شهرداری میان بازدید؟؟؟اگه واحد دیگه ای خلاف داشته باشه مثل طبقه اول ...

بله میان بازدید 

یا باید رفع بشه یا جریمه تا پایان کار بدن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بله میان بازدید  یا باید رفع بشه یا جریمه تا پایان کار بدن

مرسی گلم قانون جدیده؟آخه ما پارسال طبقه دوم رو خریدیم و فروشنده پابان کار واحد نگرفت و پایان کار کلی داشت

مرسی گلم قانون جدیده؟آخه ما پارسال طبقه دوم رو خریدیم و فروشنده پابان کار واحد نگرفت و پایان کار کلی ...

خونه سند داره؟

بله سند تک برگ

نه پس اینجور باشه مشکلی نیست اون طرف هم دروغ گفته قطعا من فکر کردم کلا پایان کار نداره اگر نداشت که سند نمیدادن

نه پس اینجور باشه مشکلی نیست اون طرف هم دروغ گفته قطعا من فکر کردم کلا پایان کار نداره اگر نداشت که ...

بله آدم مریض و کثیفیه.هر ۳ واحد هر کدام سند تک برگ جدا دارند..ممنون از وقتی که گذاشتید

بله آدم مریض و کثیفیه.هر ۳ واحد هر کدام سند تک برگ جدا دارند..ممنون از وقتی که گذاشتید

خواهش میکنم خیر باشه براتون