2777
2789
عنوان

اطرافیانتون چطوری پولدار شدن💸😉

357 بازدید | 18 پست

دورو اطرافتون کسی رو میشناسید که بدون هیچ پشتوانه ای به جایی رسیده باشه؟؟اگه اره بیاین تعریف کنین همه یادبگیریم.

از کجا شروع کردن؟؟چطور شروع کردن؟؟به کجا رسیدن؟؟خودتون کجاها هستین؟؟به کجا رسیدین؟؟💸💸

حداقل ایده بگیریم پولدار شیم با۲۳سال سن هنوز نمیدونم چیکارکنم برای ایندم🤕🤕

چطوری مدیریت میکنین زندگیتونو؟؟؟؟؟

🏖آبانی🦂🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میتونم با شوگر زدن بهش برسم شرایطش هست ولی منطقم نمیپذیره😂

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
با قناعت  هر کدام به یه شکل  خودم با قناعت وحقوق کارمندی خانه وماشین دارم

چجوری قناعت کردی؟؟چقد قناعت کردی؟؟با این تورم و پول بی ارزش چجوری خونه و ماشین خریدی؟؟؟

🏖آبانی🦂🧡

اره فامیل هیچی نداشتن حتی پدرو مادر هرروز خونه ی عمو و دایی بودن بابدبختی درس خوند الان کاپیتان کشتیه همش از این کشور ب اون کشور خیلی پولدار شده و البته اینم بگم از این پولدارهای با شخصیته

اره فامیل هیچی نداشتن حتی پدرو مادر هرروز خونه ی عمو و دایی بودن بابدبختی درس خوند الان کاپیتان کشتی ...

چجوری پولاشووو جمع میکرددد؟؟😍😍خوش بحالش😍

🏖آبانی🦂🧡
چجوری؟؟کامل تعریف کنین

اینا تو یه منطقه فقیر نشین تو خونه های اجاره ای زندگی می کردن یه خانواده ۶نفره بودن بچه هاش انقد درس خوندن که یکیشون رتبه اول کنکور انسانی شد بعدی نفر از تو استان شد الان همشون سرکارن یکیشونم تو کاناداس

چجوری قناعت کردی؟؟چقد قناعت کردی؟؟با این تورم و پول بی ارزش چجوری خونه و ماشین خریدی؟؟؟

هر مدی که اومد لباس نخریدم .اهل این روتین پوستی های گرون و مختلف نیستم .یه روتین پوستی معمولی دارم.برای بچه هام یه تفریح ساده درنظر میگیریم.به جشن تولد وسالگرد انچنان فکر هم نمیکنم ساده ساده.از نظر خوراک ظهر وشب غذای مفصل درست نمیکنم معمولی ... ولی جایی که ابروم وسط باشه خرج انچنان میکنما ولی خیلی کم وبا درنظر گرفتن شرایط وحرفها