2777
2789
عنوان

سگ شیتزو دوماهم چشمش عفونت کرده

305 بازدید | 8 پست

سلام دوستان یه سگ شیتزو دوماهه دارم که دست صاحب قبلیش بوده اون اقا یه سگ ژرمنم داشته که نمیدونم چیکار کرده ضربه زده شده به چشم شیتزوم

الان چشمش عفونت کرده و اذیته 

فردا میبرمش کلنیک ولی تا فردا چه مراقبت اولیه اضطراری بکنم که خدایی نکرده کور نشه یا به تخلیه کشیده نشه

خود کلینیک میگه بهتون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خداکنه خودت چیزیت نشه😵‍💫

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگ پماد تتراسایکین داری یا هر کرم چرک خشک کن چشمی بزن توی چشمش یا اطراف چشمش مرتب با پانسمان ببند بهتر میشه 

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

مطمئنی؟بدتر نشه

دیگ پماد انتی بیوتیکه.. بعدشم زنگ بزن ب کلینکها ازشون بپرس تو اینترنت بزن کلینک دامپزشکی انلایین سوالاتو بپرس شمارشم هست

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

دیگ پماد انتی بیوتیکه.. بعدشم زنگ بزن ب کلینکها ازشون بپرس تو اینترنت بزن کلینک دامپزشکی انلایین سوا ...

خیلی داره بم فشار میاد اینجا هیچی در دسترسم نیست

روستاییم

یه مسئولیت بزرگ رو بر عهده گرفتم و میترسم حقیقتا

خیلی داره بم فشار میاد اینجا هیچی در دسترسم نیست روستاییم یه مسئولیت بزرگ رو بر عهده گرفتم و میترس ...

خب چرا اینکارو کردی... میگم ک تو اینترنت سرچ کن پت شاپ یا کلینک دامپزشکی انلایین میاره برات اینرنتی یا تلفنی سوالتو بپرس و اون پماد انتی بیوتیک براش خوبه... ولی اگ چشمش سفید شده یا سوراخرشده کاریش نمیشه کرد