ایا خودتون یا دو ر بریاتون دیدین تقاص پس بدن؟! پس چرا خیلیا میخورن یه ابم روش هیجیشونم نمیشه ولی بعضیا تقاص میدن قضیه چیه
بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
والا فعلا که گوشت شده چسبیده به تن بعضی ها ما ولی اونقدر بهش اعتقاد داریم بهش فکرم کنیم یه تاوانی پس ...
شاید چون فک میکنیم اینطور میشه
بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫
اینایی که من دیدم خدا رو هم بنده نیستن و حلال حروم سرشون نمیشه
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
چون اعتقاد داری برای همین تقاص پس میدی اینایی که من دیدم خدا رو هم بنده نیستن و حلال حروم سرش ...
اای وای پس عدالت کو
یکی هست تو فامیلای ما فعلا که داره میخوره به تقاص پس دادن نرسیده هنوز ولی خیلی مطمئنم ک بالاخره یه روز میبینم ک از گلوش پایین نمیره چون میدونم ک اه و ناله پشتش زیاده
اگه کسی مال حروم بخوره قطعا تقاص پس میده حالا یکی یجورایی خوششانستره همین دنیا تقاص پس میده که جبران بشه یاشاید بخودش بیادو توبه کنه یا ممکنه بکشه اون دنیا که نه کاری میشه کردو نه میشه حبرانش کردو حسابت با کرام الکاتبینه
به نظرم اونی که پول حروم بهش نمیاد خدا بیشتر دوستش داره نمیخاد زیر زبونش مزه کنه برای همین از دماغش ...
وای اره چقد حق گفتی چقددد زیاد
اونهایی که این دنیا تقاص پس میدن برای این هست که هم تابحال مال حروم نخوردند وهم نطفه های پاکی دارن ،خدا مجازاتشون رو همین دنیا میکنه که اون دنیا گرفتار نباشند وبه خودشون بیان ،ولی وای به اون کسایی که این دنیا مال حروم خوردن ولی اون دنیا باید پس بدن که خیلی بیچارن ،مال حروم روح رو میکشه وممکنه ما الان سالم وسلامت ببینیمشون ولی در اصل مرده هایی هستند در کالبد جسم ،روحهای سنگی وقصی القلب که کارشون واگذار شده به اخرت .
اگه کسی مال حروم بخوره قطعا تقاص پس میده حالا یکی یجورایی خوششانستره همین دنیا تقاص پس میده ...
اره موافقم:)
بچها اگه یک میلیون به کسی دو سال نیم پیش داده باشید بعد دوسال نیم پولتون پس بده ناراحت نمیشدین اخه ا ...
اره میشدم
اونهایی که این دنیا تقاص پس میدن برای این هست که هم تابحال مال حروم نخوردند وهم نطفه های پاکی دارن ، ...
😔😔😔