2777
2789
عنوان

همیشه حس زنانه درسته؟؟ یا نه؟

122 بازدید | 7 پست

دوستان من یه همکار آقا دارم که سرویس شده برامون

چند تا از همکارهای خانم و من با ایشون تا محل کار میریم.

چند بار ازش رفتارهایی دیدم که هم تعجب میکنم هم دوست ندارم هیچ حسی چه حلالش چه حرامش بین ما ایجاد بشه چون تفاوت فرهنگ و مذهب داریم.

یکیش اینه ما یه روز در هفته فقط دو تا نفر باهاش میریم یعنی از ۴ نفر خانم دو نفر آف هستن اونروز ما دو نفر کار داریم باید بریم. بعد ایشون همکارمو زودتر برمیداره، من که میام بشینم میبینم کیف و.. گذاشته صندلی عقب که من برم جلو بشینم منم دوست ندارم. در رو باز میکنم همکارم کیف و بند و بساطشو میده بهش اونم تازه اون موقع میزاره صندلی جلو، خودشم میدونه ها ما دو نفریم دیگه من که نمیرم جلو بشینم که! نمیدونم چرا دو بار تکرار کرد کارشو! واقعا خجالت کشیدم. 

امروز من سوار شدم یکی دو تا آهنگ مزخرف و مبتذل گذاشته بود اصلا کم نکرد، وقتی همکار دیگه ام اومد اول صداشو کم کرد بعد آهنگه رو عوض کرد.

گاهی میگم اینا تصادفیه و من توهم زدم، گاهی هم میگم مگه میشه آخه! واقعا سردرنمیارم. چند بار هم زده به در شوخی و از همکارا سنشون رو پرسیده من چیزی نگفتم خودمو زدم به خواب.. اصلا دوست ندارم حسی به من داشته باشه یا اصلا پیشنهادی بده چون مجبورم سرویسمو عوض کنم که خیلی سخت گیر میاد . امروز واقعا اعصابم با این افکار به هم ریخته بود. یعنی حس من درسته یا توهم زدم؟ نظر شما چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس ممکنه من اشتباه کرده باشم مرسی🙏🏻

حتی اگه حسی هم داشته باشه 

تا وقتی خودت جدی باشی کسی نمیتونه به حریمت ورود کنه

مشابه این اتفاق برای من افتاد 

کافی نتی که همیشه میرفتم 

نوبت من بود اما دیدم اول تمام مشتریای کافی نت رو راه انداخت 

آخرسر من 

چون شلوغ بود چیزی نگفتم 

آخرش نیشش رو باز کرد شروع کرد با من خوش و بش کردن 

و هی سر صحبت رو به هر بهانه باز میکرد وببخشید انگار لاس میزد 

جوری جدی و خشک بودم که نه فقط اون خودمم گرخیدم😂👌دیگه ادامه نداد.....

سریع کارمو انجام داد و رفتم

امکان داره حست درست باشه اما ی چیزی بهت بگم اصلا و تحت هسچ شرایطی بااین آقا ک کاملا مشخصه آدم نرمالی نیس و شخصیت درستی نداره البته باتوجه ب صحبتای شما، وارد هیچ رابطه ای نشو ، درمورد اینکه اون آقا ب خودش اجازه هیچ صحبتی رو بخودش نده ، یک راه هس ، اینکه هیچ مردی ک کرم میریزه تا چراغ سبز از کسی نبینه کرم ریختنشو ادامه نمیده.

اگه چراغ سبز نشون ندی و تایه مدت همینجور سردو بی تفاوت باشی و اصلا چشم توچشمش نشی ، خودش میره سراغ یکی دیگه و دامشو برا یکی دیگه پهن میکنه.این برای همه مردا جواب میده.

امکان داره حست درست باشه اما ی چیزی بهت بگم اصلا و تحت هسچ شرایطی بااین آقا ک کاملا مشخصه آدم نرمالی ...

مرسی عزیز، خیلی خوشحالم تاپیک زدم نظرت خیلی خوب بود

ممنونم لطف کردین🙏🏻🌹