دوستان من یه همکار آقا دارم که سرویس شده برامون
چند تا از همکارهای خانم و من با ایشون تا محل کار میریم.
چند بار ازش رفتارهایی دیدم که هم تعجب میکنم هم دوست ندارم هیچ حسی چه حلالش چه حرامش بین ما ایجاد بشه چون تفاوت فرهنگ و مذهب داریم.
یکیش اینه ما یه روز در هفته فقط دو تا نفر باهاش میریم یعنی از ۴ نفر خانم دو نفر آف هستن اونروز ما دو نفر کار داریم باید بریم. بعد ایشون همکارمو زودتر برمیداره، من که میام بشینم میبینم کیف و.. گذاشته صندلی عقب که من برم جلو بشینم منم دوست ندارم. در رو باز میکنم همکارم کیف و بند و بساطشو میده بهش اونم تازه اون موقع میزاره صندلی جلو، خودشم میدونه ها ما دو نفریم دیگه من که نمیرم جلو بشینم که! نمیدونم چرا دو بار تکرار کرد کارشو! واقعا خجالت کشیدم.
امروز من سوار شدم یکی دو تا آهنگ مزخرف و مبتذل گذاشته بود اصلا کم نکرد، وقتی همکار دیگه ام اومد اول صداشو کم کرد بعد آهنگه رو عوض کرد.
گاهی میگم اینا تصادفیه و من توهم زدم، گاهی هم میگم مگه میشه آخه! واقعا سردرنمیارم. چند بار هم زده به در شوخی و از همکارا سنشون رو پرسیده من چیزی نگفتم خودمو زدم به خواب.. اصلا دوست ندارم حسی به من داشته باشه یا اصلا پیشنهادی بده چون مجبورم سرویسمو عوض کنم که خیلی سخت گیر میاد . امروز واقعا اعصابم با این افکار به هم ریخته بود. یعنی حس من درسته یا توهم زدم؟ نظر شما چیه؟