2777
2789
من فقط اینو میدونم تو که ازش بدت میاد چرا میای تو تاپیکی که اسمش اومده ؟؟؟ گل رو بابات تاثیر گذاشت ...

اینجا همه ازش بدشون میاد. ببین پستای من چنتا لایک خورده مال تو چنتا. تتلو برا امثال شماهایی آهنگ میخونه که کمبود محبت دارید. ذهن خراب دارید. وگرنه ما که احتیاجی نداریم به این کثافت. الانم ی پِیپِر گل بزن آهنگشو گوش بده

چرت میگه  حرف... ـ ب مادرشم زده بود  بی غیرت

بنظرم فرد خوبیه من میپسندمش  پدرسگ کراشم بود

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم فرد خوبیه من میپسندمش   پدرسگ کراشم بود

قبلا خوب بود ولی چن سالیه با خالکوبی هاو رفتارو اهنگاش 

ازش متنفر شدم 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
درست صحبت کن بدبخت تویی که میای جایی که نباید باشی

تتلیتی؟

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

قبلا خوب بود ولی چن سالیه با خالکوبی هاو رفتارو اهنگاش  ازش متنفر شدم

خودش گفت که اومدم مسافرت بقیه چطوری رفتن منم میرم   

من گریم میگرفت میخوندم میگفتم خدایاااااا نره

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹
والا اون تتلو خودش چیه که اینم بخواه ازش دفاع کنه. من مثل اینارو میشناسم مشکل دارن

😂بازم دمت گرم

گل#   مساوی است با توهم 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
اینجا همه ازش بدشون میاد. ببین پستای من چنتا لایک خورده مال تو چنتا. تتلو برا امثال شماهایی آهنگ میخ ...

توقع ندارم تو همچین سایتی ،با وجود دغدغه های روزمرگیشون طرفداری کامنت من بیشتر بشه 

من اگه کسی بدم بیاد اسمشم نمیارم اما تو چی 

کاش نقد سعید طوسیتون رو میکردی واسمون

خودش گفت که اومدم مسافرت بقیه چطوری رفتن منم میرم     من گریم میگرفت میخوندم میگفتم خدای ...

روانیه 

سحر هرچی فش بلد بود گف ب تتل🤣

😂اره میدونم 

ولی خب سحرم بی تقصیر نبود از اولش نباید میرفت پیشش 

توقع ندارم تو همچین سایتی ،با وجود دغدغه های روزمرگیشون طرفداری کامنت من بیشتر بشه  من اگه کسی ...

الان اون طوسی چه ربطی داشت؟ این طرف همه اهنگاش بدآموزی و چرت و پرته. اون طوسی هم اگر واقعا اون کاره بوده کثافته