2777
2789

سلام دوستان پسرم شش سالشه توی آزمایش خونش همه ی فاکتورهای خونی نرماله ولی لنفوسیت پایین ، پیش متخصص بردم گفت چیزی نیست ولی توی گوگل که سرچ میکنم میگه خطرناکه . 

عددش باید بین ۶تا۹ باشه زده ۳/۵ 

بنظرتون ببرم یه دکتر دیگه ببینه خیلی اعصابم خورده🥺

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺

سگ تو روح این ایننترنت که تو بنویسی گوشه ناخنم ریشه شده میگه.....

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سگ تو روح این ایننترنت که تو بنویسی گوشه ناخنم ریشه شده میگه.....

آخه توی همه ی سایتها بود یکیش امیدوار کننده نیود

اخ اخ منم انقد درگیر آزمایشای دخترم میشم همیشه کلی خودزنی گریه میکنم میرم دکتر میگن خانم نگران نباش مشکلی نیست ببین گاهی اون دستگاه ازمایشگاه روی قسمت سن کودک تنظیم نیست برا همین اونجوری میشه 

مادربودن همین دلهره ها و اضطرابش سخته دیگه 

ما مادرا اخر با این کاراموت خودمونو میکشیم منم دخترم از خون داد یه فاکتورش بالا بوو نشون چند تا دکتر ...

آره عزیزم منم همینطور تا میام خودمو آروم کنم یهو میگه وام خواب می‌ره ،گوشام صدا میده ،با خودم میگم نکنه دکتر نفهمیده و یچیزیه 🥺

آخه توی همه ی سایتها بود یکیش امیدوار کننده نیود

عزیزم من درکت میکنم چون خودم عین تو میرم تو گوگل

یبار دکتر بهم گفت خانوم محترم من درس خوندم بشینم تو مطب کار کنم

اونکسی که این مطلبو نوشته مطممعنی دکتره؟؟؟؟

بعدم گفت هیچوقت علائم بیماری رو گوگل ننکن

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
اخ اخ منم انقد درگیر آزمایشای دخترم میشم همیشه کلی خودزنی گریه میکنم میرم دکتر میگن خانم نگران نباش ...

آخه بدیش اینه هر دردی داشته باشه خودم ربطش میدم به اون موضوع ، دقیقا مادر شدن فقط نگرانی و استرسه

عزیزم من درکت میکنم چون خودم عین تو میرم تو گوگل یبار دکتر بهم گفت خانوم محترم من درس خوندم بشینم ت ...

مرسی که بهم امید دادی انشاالله که همینطوره

آخه بدیش اینه هر دردی داشته باشه خودم ربطش میدم به اون موضوع ، دقیقا مادر شدن فقط نگرانی و استرسه

تمام علتش همین‌گوگل خودمم میدونم قابل استناد نیست و ته ته هر چیزی رو نوشته  توی تمام سایتها دقت کنی مطالب کپی شده همه شون یه مطلبه اما کنجکاوی ما مادراس دیگه عزیزم نگران نباش وقتی دکترش!گفته چیزی!نیست اعتماد کن

تمام علتش همین‌گوگل خودمم میدونم قابل استناد نیست و ته ته هر چیزی رو نوشته  توی تمام سایتها دقت ...

بله عزیزم ممنونم😘