2777
2789
عنوان

حس ششمی اگه تونستی حدس بزن😈

88 بازدید | 20 پست

حس ششمی های سایت بیان بگن من دانشگاه چی میخونم اگه درست گفتن میگم 😈

ولی هممون نیاز به یکی داریم وقتی که ناراحت و غم زده‌ایم بهمون بگه : شکستی؟ حالت بده ؟ بیا میکنم دلتو باند پیچی من❤️‍🩹:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگه عایا من حاملم

فرزند چندم

اگه جوگیر بشم احتمال داره شال کلاه کنم برم بی بی چک بگیرم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
یه چیزی مربوط به مهندسی یا حقوق

راستشو بگو تاپیکمو خوندی یا نه😂😅

ولی هممون نیاز به یکی داریم وقتی که ناراحت و غم زده‌ایم بهمون بگه : شکستی؟ حالت بده ؟ بیا میکنم دلتو باند پیچی من❤️‍🩹:)
نمیخونی اصلا:)

سال بعدمیخوام برم ولی الان دانش اموزم😂

مهندسی 

تاپیکمو خوندی یا همینجوری گفتی

😉 حس ششمم ثابت شدس

برا من بگو حانله ام بچه چندم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
تایپیکتو خوندم

😅😂 حس ششم نیستی پس؟

هیچی نپرسید

بهتر

حس میکنی جدی دانشگاه چی بخونم😅