2777
2789
عنوان

تتلو رو تحویل پلیس ایران دادند✌😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 26404 بازدید | 262 پست
عکس عروسک جنسیشو زده بود رو یکی از البوماش😐

کدوم آلبومش دوست عزیز؟ ، تو یکی از لایو هاش عروسکش رو نشون داد نصف بود از جنس سیلیکون ک دنیا ج.هانبخش براش فرستاده بود . درسته مریض جنسیه ولی نه تا این حد ک شما میگی ، در مورد این عروسکی ک شما گفتی چند سال پیش تحقیق کردم همچین چیزی وجود نداره، فقط سال ها پیش یک دختر توسط یک جراح مکزیکی اینطور شد ک پیداشون کردن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر خود تحقیری....

من خودمو جز اینجا نمیدونم

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

ترکیه مرکز فساده؟ والا ایران بدتره ولی چون کشور جون جونیت فب ل تره از هیچی خبر دار نمیشی باز خوبه تر ...

واقعا که خود تحقیر

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

از فحش ها. وحرفای رکیکی که میزد حالم بهم میخورد ولی صدای جذابی داشت شاید اگه اینجاازش حمایت میکردن اونم تا این حد فاسدنمیشد شاید خیلی از این اتفاق ها نمی افتاد اهنگایی ک اینجا میخوند خیلی قشنگ بود.ولی خب همونا که شکایت کردن هم همونقد مقصرن که میرفتن پیشش واونو درنده تر میکردن .حسم بهش ترحمه🥺🥺

مترسک!آنقدر دست هایت را باز نکن کسی تورا در آغوش نمیگیرد🥺🥺

من طرفدارش نیستم اصلا حتی موزیکاشم گوش نمیدم 

ولی اصلا دوست ندارم بلایی سرش بیاد 

اون طفلی مریضه 

امیدوارم درمان شه و امیر تتلو قبل دوباره ببینیم... 

قله سابقم 🌹امضام واسه شماست...بله شما☺...هروقت مشکلی پیش میاد که کاری از دستم برنمیاد به این فکر میکنم که ما مدت زیادی زنده نیستیم چرا باید انقدر فکر کنیم و غصه بخوریم ؟اینم مثل مشکلات دیگه میگذره چه خوب چه بد ....ببین چه زود بزرگ شدی ...همینقدرم زود دنیا رو ترک میکنی ...اگه الان تو زندگیت مشکلی هست که تو راهی واسش نداری بسپار به خدا ...بلندشو یه دمنوش یا هرچی که حالت خوب میکنه بخور راستی کنارشم حتما یه شکلات 🍫 بخور  مزه شکلات میبررررررتتت به دنیای کودکی ...غصه نخور اینم میگذره خداهست هوامون داره ....به خودم قول دادم که اصلا زندگیرو سخت نگیرم .....توام نگیر ....خدا خودش میدونه چجوری حلش کنه ...فقط تو بخواه باقیش باخدا،😍🤲...حالا که حالت خوبه واسه منم دعا کن ...دوستت دارم ..❤️راستی میدونی من نه کودکی کردم نه نوجوانی دیدم نه جوانی... اینارو گفتم فکر نکنی صدام از جای گرم بلند میشه.... دلتو از کینه پاک کن اونجا جای خداست لطفا نزار آلوده شه... تو خودت تو خونه آلوده زندگی میکنی؟ راستی یه روزی انتخاب کنین که تو اون روز فقط خودتون باشین و تنها... به خودتون فکر کنین تو تنهاییه که آدم میتونه استعدادشو.... ضعفاشو و... پیدا کنه و درستش کنه.... هرکسی از زندگیت رفت بزار بره کائنات  بهترشو واست میفرسته باور کن... انقدری قوی باش که رفتن کسی نابودت نکنه.... منم مثل تو موی سفید تو سن کم زیاد دارم ولی قشنگه چون اینا تجربه های من از زندگیه.. خجالت نکش لازم نیست همیشه رنگشون کنی... راستی میدونستی خیلی زیبایی 🥰🌹نوبت ماهم میشه که آرزومون لمس کنیم و از خوشحالی جیغ بکشیم و بگیم خداییییییا شکرت... همین الان خودتو تو اون لحظه تصور کن و بگو خدایا شکرت...با هر بهم ریختگی بهم نریز.. این بهم ریختگیا داره تورو واسه خواستت آماده میکنه 🌹من ناامید نیستم نوبت من و توام میرسه بهت گول میدم ✨به خودکشی فکر نکن زندگی زمینی نزار سوخت بشه تو اومدی به خدا ثابت کنی که میتونی ادامه بدی 🌹ادامه بده یه روزی قرار اینارو واسه همه تعریف کنی 🌹
از فحش ها. وحرفای رکیکی که میزد حالم بهم میخورد ولی صدای جذابی داشت شاید اگه اینجاازش حمایت میکردن ا ...

منم موافقم.... انقدری اذیتش کردن... امیدوارم درمان شه... تمام اون کارا علتش مواد کشیدنش بود.. مریضه 

قله سابقم 🌹امضام واسه شماست...بله شما☺...هروقت مشکلی پیش میاد که کاری از دستم برنمیاد به این فکر میکنم که ما مدت زیادی زنده نیستیم چرا باید انقدر فکر کنیم و غصه بخوریم ؟اینم مثل مشکلات دیگه میگذره چه خوب چه بد ....ببین چه زود بزرگ شدی ...همینقدرم زود دنیا رو ترک میکنی ...اگه الان تو زندگیت مشکلی هست که تو راهی واسش نداری بسپار به خدا ...بلندشو یه دمنوش یا هرچی که حالت خوب میکنه بخور راستی کنارشم حتما یه شکلات 🍫 بخور  مزه شکلات میبررررررتتت به دنیای کودکی ...غصه نخور اینم میگذره خداهست هوامون داره ....به خودم قول دادم که اصلا زندگیرو سخت نگیرم .....توام نگیر ....خدا خودش میدونه چجوری حلش کنه ...فقط تو بخواه باقیش باخدا،😍🤲...حالا که حالت خوبه واسه منم دعا کن ...دوستت دارم ..❤️راستی میدونی من نه کودکی کردم نه نوجوانی دیدم نه جوانی... اینارو گفتم فکر نکنی صدام از جای گرم بلند میشه.... دلتو از کینه پاک کن اونجا جای خداست لطفا نزار آلوده شه... تو خودت تو خونه آلوده زندگی میکنی؟ راستی یه روزی انتخاب کنین که تو اون روز فقط خودتون باشین و تنها... به خودتون فکر کنین تو تنهاییه که آدم میتونه استعدادشو.... ضعفاشو و... پیدا کنه و درستش کنه.... هرکسی از زندگیت رفت بزار بره کائنات  بهترشو واست میفرسته باور کن... انقدری قوی باش که رفتن کسی نابودت نکنه.... منم مثل تو موی سفید تو سن کم زیاد دارم ولی قشنگه چون اینا تجربه های من از زندگیه.. خجالت نکش لازم نیست همیشه رنگشون کنی... راستی میدونستی خیلی زیبایی 🥰🌹نوبت ماهم میشه که آرزومون لمس کنیم و از خوشحالی جیغ بکشیم و بگیم خداییییییا شکرت... همین الان خودتو تو اون لحظه تصور کن و بگو خدایا شکرت...با هر بهم ریختگی بهم نریز.. این بهم ریختگیا داره تورو واسه خواستت آماده میکنه 🌹من ناامید نیستم نوبت من و توام میرسه بهت گول میدم ✨به خودکشی فکر نکن زندگی زمینی نزار سوخت بشه تو اومدی به خدا ثابت کنی که میتونی ادامه بدی 🌹ادامه بده یه روزی قرار اینارو واسه همه تعریف کنی 🌹
اسم توماج رو نیار ، ارزش توماج از خیلیا تو این مملکت بیشتره  

بله مخصوصا لحظه دستگیریش😂😏

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

کاری ب تتلو ندارم طرفدارشم نیستم ولی تتلو چند فقره پرونده قتل پرونده اختلاس پولشویی و دزدی و ..... داشت؟چند تا؟

دوست گلم تتلو رو بگیرن مهم نیست مهم اونه رئیس کارخانه دبش گرفته بشه ک چندین میلیارد سرمایه کشورمونو برده و ردی ازش نیست 

چندین تا اختلاسگر نام ببریم ک بردن و خوردن و ن ردی بود ن چیزی..

چقدر از فقر بگیم از مستاجرا بگیم از گوشت کیلویی نیم میلیون تومان مرغ خداتومنی اجیل چندصدهزاری ...

از وضع شدید اقتصاد ک با ماشالله و ایشالله درست نمیشه از جونای دست گلمون ک فارق و التحصیل میشن و شغل ندارن از نابغه هامون ک همه مهاجرت میکنن...

چندتا جوون سالم و تحصیل کرده دیدیم ک راننده اسنپه.؟

بعد تو همین سایت میگن پسره اومده خاستگاری خونه نداره همه میگن جواب رد بده..

از پراید 350میلیونی چ خبر؟

از فروش کلیه جونای دست گلمون خبر دارید؟

کمی تفکر

فکر کنم اعدامش کنند

خداکنه

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
کاری ب تتلو ندارم طرفدارشم نیستم ولی تتلو چند فقره پرونده قتل پرونده اختلاس پولشویی و دزدی و ..... د ...

هردو دسته اعدام باید بشن....جامعه باید از انگل پاک بشه

تتلو خیلی به نوامیس مردم تعرض کرده

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌