2777
2789
عنوان

تتلو رو تحویل پلیس ایران دادند✌😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 26404 بازدید | 262 پست
خب این که شما نخواید مورد قضاوت قرارش  بدید فرق داره با چیزی که تو پست قبلتون گفتید تو پست قبل ...

اصلا فرق نمیکنه از کجا معلوم استغفار نکرده  باشه و خدا نبخشه  ما جای خدا نیستیم قضاوت کار خداست

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا فرق نمیکنه از کجا معلوم استغفار نکرده  باشه و خدا نبخشه  ما جای خدا نیستیم قضاوت کار ...

این موضوع اجتماعیه عزیزم، شخصی نیست که بگیم استغفار کرده پس هیچی نگیم

فاسد بوده، به اجتماع آسیب زده حالا باید مجازات شه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
طرفداراش مثل خودش هستن ترسو هستند ... میگفتن تو ...ماج هم طرفدار داره هیچ کس حتی واسش استوری هم نزد ...

توماجو مقایسه نکن ، کل این بسیجیای بدردنخورم اسم توماجو  نمیکشن. 

توماجو مقایسه نکن ، کل این بسیجیای بدردنخورم اسم توماجو  نمیکشن.

خود تو ماج الان مسئول بخش اطلاعات هست خخخخخ

چقدر روش حساب باز کردین خخخ

میگن هنوز نپرسیدن اون کامل با ادرس همه چیز و همه کس رو لو داده خخخخ

دمش گرمممم

❤❤❤
خود تو ماج الان مسئول بخش اطلاعات هست خخخخخ چقدر روش حساب باز کردین خخخ میگن هنوز نپرسیدن اون کامل ...

هرچی باشه انقدر 🥚 داشت حمایت کنه . مثل بعضیا خودشو گم و گور نکرد . 

هرچی باشه انقدر 🥚 داشت حمایت کنه . مثل بعضیا خودشو گم و گور نکرد . 

اره با🥚نیمرو کردن و اطلاعاتش رو واسه گرفتن بقیه پشت صحنه استفاده کردند ...

از تو ماج خوشم میاد هر روز میره پایگاه واسه اطلاعات جدید 

❤❤❤
خود تو ماج الان مسئول بخش اطلاعات هست خخخخخ چقدر روش حساب باز کردین خخخ میگن هنوز نپرسیدن اون کامل ...

برای درست شدن همین جو ها تتلو رو آوردن ایران برای روپوش گذاشتن رو اختلاس چای دبش واقعا خوب مردم ایران و شناختن 🖤

از ۱۹سالگی عضو نینیسایتم نمیدونم چرا خود به خود تعلیق میشم ؟؟نی نی یار چرا ؟؟
خداروشکر

دوستان برا بار هزارم کسیو قضاوت نکنید امیر تتلو کاری نکرده که مجازات بشه برا چهارتا فحشی که داد باید مجازات بشه ؟ چرا اخه به چه قیمتی طرف هنرمنده یه آرتیست مردمیه خب به امیر تتلو چه ربطی داره که بعضی کلمات به زبان امروزی فحشه خاهشی که دارم از تتلیتی ها و غیر از تتلیتی ها این هشتگو ترند کنید# امیر تتلو رو آزاد کنید. امیر تتلو کاری نکرده که این دولت  بخاد بخاطرش اونو بندازه زندان یا ......... خاهشا کسیو از رو ظاهر قضاوت نکنین شمایی که فحش امیرو دیدین آیا از دلش خبر داشتین ؟ هیشکی جز تتلیتی ها نمیتونه حال قبل و بعد و حتی حال الان امیرو درک کنه خاهشا جماعت کیریه زنده کش مرده پرست نباشید 

دوستان برا بار هزارم کسیو قضاوت نکنید امیر تتلو کاری نکرده که مجازات بشه برا چهارتا فحشی که داد باید ...

عزیزم 

کسی که به بانو حضرت زینب توهین کنه ارزش حمایت داره به نظرت؟!

بعدشم من نگفتم ک سرش ببرن یا بندازن زندان گفت گرفتنش گفتم خداروشکر این آدم باید درمان شه 

چقد حرفات خنده دار مرد تر از توماج نیست و نخواهد بود 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
🤣🤣🤣🤣 با حال بود  کلی شکایت ازش توی اینترپل بود و تحت تعقیب بوده  حالا میگن خودش برگ ...

مگه کشکه اگر دنبالش بودن میگرفتنش مگه فرار کرده بود تو خونش بوده بعدشم بخوان بگیرن اول میرن سراغ ساسی چرا باید تتلو رو بگیرن:/

و اینکه هر کاری کرده زده فحش داده تو عموم اگر کرده باشه جرمه که اونام تو ترکیه بوده تو کنسرتاش که تبرئه کردنش ترکیه خودش داغونه بعدشم دیگه عهد بوق که نیست همه عقل دارن اون دختراییم که رفتن خونش مثل خودش بودن الان به شما بگن یا یکی دیگه نمیره چون اصلا ندیده میگی نه میترسی اون دخترا خودشون از جون گذشته بودن

خودشون خراب بودن به این بدبخت رسید بده شد:/نگران اونا نباشید والا همشون سالمن زبونشونم مه خوب کار میکنه …

یکم انسانیت داشته باشید یکم درک کنید من نمیگم کاراش درست بوده ادم خوبیه بدیه…نه جاش بودم نه تو شرایط ایشون ولی انقدر انسانیت دارم بگم که ادم اشتباه میکنه همه اشتباه میکنن خدا به اون بزرگیش تا لحظه مرگ به ادما گذشت میکنه چه برسه به بنده اش…

مگه کشکه اگر دنبالش بودن میگرفتنش مگه فرار کرده بود تو خونش بوده بعدشم بخوان بگیرن اول میرن سراغ ساس ...

عجب ادمهایی هستین شما...

شما رو باید واسه ماله کشی برا همه جنایت کاران استخدام کنن ...

اسمتون رو هم بگذارن ماله کش اعظم

❤❤❤