2777
2789
عنوان

تتلو رو تحویل پلیس ایران دادند✌😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 26404 بازدید | 262 پست

تتلو فقط یه راهی واسه گمراه کردن ذهن مردم از اختلاس چند میلیارد دلاری چای هست 

خوب بلدن تو هر موقعیتی ذهن مردم رو منحرف کنن

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا من یه سوال برام پیش اومده البته قبلش بگم خودم از تتلو حالم بهم میخوره اما یه سوالی که برام پیش اومده اینه که درسته این ادم خیلی اشغاله و کثافت کاریای زیادی کرده اما خب اینکه یه سریا میگن اعدامش میکنن و اینا 

خب مگه ادم کشته که میگین اعدام؟

چرا انقد راحت ارزوی اعدام کسی رو میکنید چرا انقد راحت ارزوی مردم دارید 

ایا خودتون توی  خانواده تون جوان ندارید ایا از خدا ترسی ندارین 

تف سربالا اول میفته تو یقه خود ادم 

هیچ وقت ارزوی مرگ برای دیگران نکنید شمایی که با اون زندگی نکردی و ارزو مرگشو میکنی اخه چرا

چرا انقد راحت ارزوی اعدام کسی رو میکنید چرا انقد راحت ارزوی مردم دارید  ایا خودتون توی  خ ...

اولا این ادم سالمی نیست ...تتلو یه انگل اجتماعی هست که گاهی ادای ادمها رو هم درمیاره...

کسی که به نوجوانان ایرانی رحم نمیکنه ادم نیست !!!

❤❤❤
جریان اینک دخترا میرفتن خونش چی بوده ؟  من آخه پیگیر این چیزا نیستم الان کنجکاو شدم

فراخوان داده بود و نوجوانان بی خبر از همه جا فرار میکردند و میرفتن به خونه اش ...دیگه هر غلطی میخواسته باهاشون میکرده و در آخر به شدت کتکشون میزد و از ویلاش مینداخته بیرون

❤❤❤
تتلو فقط یه راهی واسه گمراه کردن ذهن مردم از اختلاس چند میلیارد دلاری چای هست  خوب بلدن تو هر ...

اختلاس جای خودش گمراه کردن نوجوانان مردم هم جای خودش....

نمیشه که هر غلطی خواستن انجام بدن و نخوان برگردند 

❤❤❤
اولا این ادم سالمی نیست ...تتلو یه انگل اجتماعی هست که گاهی ادای ادمها رو هم درمیاره... کسی که به ن ...

هیچوقت ازش خوشم نمیومد 

خوده خارجیا هم آهنگ اونجوری ...میخونن.ولی آهنگ های این هنوز برا اونا هم قفله 

حالا آهنگ بخوره تو سرش .کاش آدم بود

خب نمیدونستن ک تو خونه چ خبره  میرفتن و کتک میخوردن

فقط کتک

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

اگر تتلو مشکل روانی داشته باشه و ثابت بشه اعدامش نمیکنن و حقشم اعدام نیست ولی اگه مشکل روانی نداشته باشه و خودش با خواست خودش اون کارارو انجام داده باشه احتمال اینکه اعدامش کنن خیلی زیاده در هر صورت قضاوت با طبیعته که اعدام حقشه یا نه