2777
2789
عنوان

تتلو رو تحویل پلیس ایران دادند✌😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 26404 بازدید | 262 پست
کاری ب تتلو ندارم طرفدارشم نیستم ولی تتلو چند فقره پرونده قتل پرونده اختلاس پولشویی و دزدی و ..... د ...

عزیزم اینجا اینا ایرادی نداره  حتی تتلو هم کاری ندارن بعدا ازادش میکنن فقط کسی ک حقشو بخوادو نظر مخالفشو بگه اعدام میشه 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

با اینکه تابحال آهنگ هاشو گوش ندادم  (شاید روی کلیپی توی اینستا شنیدم) و هیچ وقت حس خوبی به تتلو نداشتم بخاطر خالکوبی هاش ازش هم میترسیدم، اما دلم براش سوخت اینی که الان اینجاست اگه بهش مجوز میدادن و جای دشمنی باهاش توی ایران کنارش بودن نه زندگی اونو نابود میکردن نه خیلی هایه دیگه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودش خواسته دیپورت شه😐 یعنی ترکیه کاری باهاش نداشت

خودش گفت چند روز پیش پلیس های ترکیه ریختن توی خونه ام 

که گفت من خونه نبودم به خدمتکارم استرس وارد کردن

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

خودش گفت چند روز پیش پلیس های ترکیه ریختن توی خونه ام  که گفت من خونه نبودم به خدمتکارم است ...

از کدوم پلتفرم گفت؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

تتلو ادم فوق العاده بی ادبی بود حتی به مامانش هم احترام نمیگذاشت و فحشش میداد  نسل این عقب مون ...

توی بی شخصیت که اومدی درباره یک ادم دیگه نظر میدی و قضاوت میکنی عقب مونده نیستی ؟؟!

دلم برای توهم میسوزه فکر میکنم توهم کمبود محبت و ضعف شخصیتی داری

دقیقا همینطوره، اون اولای کارش اومد برا شهدا هم آهنگ خوند. ادم درستی بود، آرزو داشت تو کشور خودش بخو ...

من از شخصیت الانش خوشم نمیاد ولی خییییلی دلم براش میسوزه شاید اگ روزگار جور دیگه ای بود واسش ادم بدی نمیشد

توی بی شخصیت که اومدی درباره یک ادم دیگه نظر میدی و قضاوت میکنی عقب مونده نیستی ؟؟! دلم برای توهم م ...

😂😂😂😂تسلیت میگم پیشاپیش

تتلو رو میخوان اعدامش کنن...

تتلو پیش مرگت بشه 🤣🤣🤣

❤❤❤
من ن تتلو دوست دارم ن آهنگشو گوش میدم ولی خوش بحالش چرا؟چون کلی آدم دارن قضاوتش میکنن و پشتش حرف میز ...

نه دیگه این جوریا هم نیست

اون  نباید کاری کنه که خودش رو در معرض قضاوت قرار بده

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)