2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نتیجه عمل بینیمو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 83 پست
بابا عالی شدی 😍😍😍 راستی کرمانشاه  عمل کردی؟ هزینه آزمایش ها چقدر شد؟

فدای تو

اره کرمانشاه 

۶۰۰ تومن عکس 

۲۰۰ آزمایش البته با دفترچه 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدای تو اره کرمانشاه  ۶۰۰ تومن عکس  ۲۰۰ آزمایش البته با دفترچه

عه چه حوب فکر کردم ۵ تومن بره هزینه ها منم دوست دارم عمل کنم شوخرم نمیزاره پیش امیر فصیحی و جلیلی هم وقت مشاوره گرفتم نزاشت

کاربر چندسال قبلم به تاریخ عضویتم گیر ندین
فدای تو اره کرمانشاه  ۶۰۰ تومن عکس  ۲۰۰ آزمایش البته با دفترچه

عزیزم جلیلی چند روز بعد از مشاوره وقت عمل داد؟ راستی نیمه فانتزیم  عمل میکنه ؟ میگن کارش طبیعیه

عه چه حوب فکر کردم ۵ تومن بره هزینه ها منم دوست دارم عمل کنم شوخرم نمیزاره پیش امیر فصیحی و جلیلی هم ...

نه بابا اصلا ۵ تومن نمیشه. باهاش صحبت کن شاید راضی شه. من فصیحی رو نمی‌شناسم ولی پیش نادر نظریم رفتم گفت خوب نمیشی ولی جلیلی گفت خیلی تغییر می‌کنی دیگه منم دلو زدم به دریا. اره عزیزم هرچی بگی همونو برات درمیاره احتمالا منم گفتم نیمه فانتزی ولی خوب فعلا ورمه.

نه بابا اصلا ۵ تومن نمیشه. باهاش صحبت کن شاید راضی شه. من فصیحی رو نمی‌شناسم ولی پیش نادر نظریم رفتم ...

فداات مرسی عزیزم خوب کردی پیش نادر نظری عمل نکردی  خیلیا ناراضین ازش مبارکت باشه گلم اره ورمه قشنگت تر از اینم  میشه راستی چشماتم درشت شده 😃 آره دعا کن منم عمل کنم 

فداات مرسی عزیزم خوب کردی پیش نادر نظری عمل نکردی  خیلیا ناراضین ازش مبارکت باشه گلم اره ورمه ق ...

مرسی گلم لطف داری. ایشالا عمل کنی از نتیجشم راضی باشی