2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنین من آدم بی درکی ام؟؟؟

137 بازدید | 17 پست

سلام خسته نباشید به همگی سعی  خلاصه توضیح بدم که بتونین بخونین من همسرم شغلش آزاد شهر دیگه کار میکرد ما هنوز عقدیم خونه خودمون نرفتیم مشکل مالی نداشتیم ولی یه سری مشکلات پیش اومد نزدیک300 میلیون بیشتر ضرر مالی کردیم و...که همسرم کلا از اون کار و شهر اومد بیرون اومد شهر خودمون گفت بیام این چند روز بریم و باهم باشیم حال هموامون عوض شه بعد برم دنبال کار  اول قرار بود چند روز پیش  بریم که گفت بزار آخر هفته بریم که ماشینم میاد چون ماشین موتور سوخته بود دست تعمیر گاه بود یعنی امروز قرار بود بریم  که دو روز پیش گفت یه کار پیدا شده قبلا هم گفته بود خیلی خوبه برم تا عید تا دوباره کار خودم راه بندازم و...من خیلی هم خوشحال شدم گفتم باشه قرار بود امروز  بریم گفت هرجا تو بگی این چند. من کلی برنامه ریختم که شب تازه گفت شرمنده بخدا و...نمیشه تازه رفتم بگم نمیام بزار یکم دیگه بگذره منم واقعا دیگه بهم بر خورد چون میتونست واسه سر کار بگه من از شنبه میام نه که دقیقا برگزار سه شنبه شب که ما از کی کلی برنامه واسه چهار شنبه و آخر هفته چیده بودیم بره دنبال کار چون ما الان چند ماه بیشتر نه تفریحی نه بیرونی من سر ضرر که کردیم کلی درک کردم چند ماه ندیدمش درست حسابی گفتم اشکال نداره وقت واسه تفریح و خرید این چیزا  زیاده بزار ضرر مون جبران کنیم 

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...

حق با همسرته،در این شرایط اقتصادی سه روز هم سه روزه

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قولِ الکی داده

خب ترسیده بگه از شنبه کارش رو از دست بده،تو زندگی پیش میاد

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ

آدم بی درکی نیستی

تو شرایط شما قابل درکه که دوست دارید لحظات زیادی رو با هم سپری کنید

اما دیدگاه همسرتون به کار از اونجاییکه برای مردا اولویت اول محسوب میشه خوب مهم تره

فقط همین شما هم دل خور نشید چون مورد مهمی نبوده و قول یه مسافرت دیگه رو از همسرتون بگیرید برای اونموقع همه برنامه هاتونو بچینید

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
قولِ الکی داده

واقعا آدم بد قولی نیست خودش خیلی سفر و تفریح دوست داره ولی خب میگم که نزدیک 300 میلیون ضرر کردیم میگه این چند ماه کار کنم که تا عید دوباره کار خودم راه بندازم 

الویت آقایون کار  بین انتخاب کار و همسر ،کار انتخاب میکنن

اره میدونم چون همسرم اصلا شغلش دست خودش الان واسه کار شرکتی رفته تعجب کردم چون همیشه کار خودش داشته اینجا حقوقش خیلی خوبه می‌گه تا عید کار کنم اینجا خودم ببندم یکم دوباره کار خودم راه بندازم اینجا 

اره بعد اون 300 میلیون ضرر یکم اوضاع مون بهم ریخت واقعا 

پس یه کم صبر کن،اینا همه میشه امتیاز برات

آدم بی درکی نیستی تو شرایط شما قابل درکه که دوست دارید لحظات زیادی رو با هم سپری کنید اما دیدگاه ه ...

این چند ماه آخر یکم اوضاع مون بد شد چند بار ضرر کردیم  چون به خانواده ام قول داد گفت تا عید 207 صفر میخرم میگه فقط پیش خانواده ات شرمنده نشم تا عید ولی خب داره منو نادیده میگیره بخاطر بد قول نشدن پیش خانواده ام من اصلا سفر هم نمی‌خواستم خواستم فقط این دو روز باهم باشیم