2777
2789
عنوان

ننگ ما شرم ما.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 137 پست
نوش آفرین منم به همسرم همین رو از قبل از ازدواج گفتم ولی این دلیل نمیشه بیام اینجا تاپیک بزنم بگم هر شوهری لغزید می تونه راحت به زنش بگه و بگم کارش شرعیه وقتی ما زنها خودمون اینجوری از مردها دفاع کنیم خب معلومه که مردها پر روتر می شن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی افکار و عقاید خودش رو داره و باید عقایدش رو برا خودش نگه داره نه اینکه بیاد تاپیک بزنه و عقایدش رو جار بزنه تو داستان سریال هم کاراکتر زن که می خواد به زندگی رو نابود کنه و هم کاراکتر مرد کارشون کاملا غلطه ولی استارتر تاپیک فقط کار خانوم و ابراز علاقه شون رو سخیف می دونن
یک سری به پروفایلم بزنی میبینی که اونجا جنسیتم رو مرد زدم دلیلی هم نداره نقاب بزنم اما در واقعیت اگر همچین اتفاقی بیفته یعنی اگر یک خانمی با اون ظاهر اراسته بیاد و از عشق و علاقه ی نامتناهی ش به یک مرد بکه واقعا تصور میکنید چند درصد از مردا حرفش رو نادیده میگیرن و بهش اعتنایی نمیکنن؟
مراقب افکارت باش که گفتارت می شود
مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود
مراقب رفتارت باش که عادتت می شود
مراقب عادتت باش که شخصیتت می شود
مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود....
معلومه که طرف میلغزه و وامیده حالا این بابا توی این سریال خیلی روراست و صادق رفتار میکنه و میاد به همسرش میگه واسه همین ه که میگم موضوع سریال اصلا خیانت نیست و جنبه ی عبرت أموزی نداره
من این سریال رو نمیبینم ولی دیشب تلوزیون روشن بود و من تیکه هاییش رو دیدم منم از اون قسمتی که دختره هی میگفت ما تو مسافرت باهم نبودیم و به من دست نزدی حالم بهم خورد انگار داشت خودشو ارزه میکرد
  با احمق ها بحث نمیکنم   
خوب مرد بودنشون دلیل نمیشه که نظری نداشته باشند توی نی نی سایت اقایون زیادی هستند که میان صحبت میکنند ولی خوب چون مرد هستند ازدیدیه مرد نظرشون رو راجع به فیلم دادند و ماها چون زن هستیم ازدیدخودمون پس دیدگاهها ونظرات متفاوت شماها اصلا موضوع رو باچیزهای حاشیه ای درگیر کردی موفق باشید
کیانا من دقیقا این تابیک رو واسه همین دیالوک های زیر لحافی زدم که أوج بدبختی صدا و سیما رو بکم
روبین اینکه هرمرد دیگه ای هم بود همین کار رو میکرد یعنی این کار درست و اخلاقیه؟ همون کاری که زلیخا کرد همه زنها رو آورد و نشون داد هر زنه دیگه هم بود همون کار رو میکرد ولی آیا اینکه یه عده این کار رو انجام بدت آیا اخلاقیه؟
  با احمق ها بحث نمیکنم   
نه مطلقا اخلاقی نیست ولی اخلاقی نبودن یک کار باعث نمیشه که کسی صرفا بواسطه ی اخلاقی نبودنش انجامش نده مخصوصا اینکه جنبه ی شرعی قضیه رو هم بخواد حل کنه
خودمونیم دیگه حالا به هر دلیل درست یا غلط اکثر مردهای ایرانی در چنین مواقعی لغزش دارند حتی آقای روبین ننگ به ما با چنین مردهایی شرم ماا
لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....