2777
2789
عنوان

ننگ ما شرم ما.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 137 پست
البته إصلاح میکنم شرعی هست ولی اخلاقی نیست!
مراقب افکارت باش که گفتارت می شود
مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود
مراقب رفتارت باش که عادتت می شود
مراقب عادتت باش که شخصیتت می شود
مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود....
ماهاهمینیم سریال طنزنشون میدن(واقعیت جامعه ) انقدایرادمیگیریم که زودجمعش میکنن خیانت نشون میدن اعتراض میکنیم خانواده خوشبخت نشون میدن اعتراض میکنیم دلمون فقط مداحی وروضه ویه مشت مزخرف شنیدن ازآخوندامیخواد
آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روبین آماده دفاع در برابر موج حملااااات باش
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
سپینا فک کنم صدا و سیما سهام دار باشی نه؟
چرا نفرین میکنید من که اول انزجارم رو به این موضوع نشون دادم بحث من سر کلمه آیه که دوستان واسه این رفتار بکار میبرن که گفتم درست نیست این موضوع با خیانت فرق میکنه
آخه خیلی برام جالبه ایشون خیلی راحت می گن اون مرد بنده خدا مثه یه پسر خوب اومده به زنش گفته و کارش کاملا شرعیه آخه کدوم زنی همچین تفکری داره من کاملا مطمئنم ایشون آقا هستن
قضیه مثه اون خانوم جلسه ایه است که به زنهای دیگه می گه اجازه بدید شوهرتون ازدواج مجدد بکنه یه خانمی پا میشه میره درگوشش می گه من زن دوم شوهرتم خانوم جلسه ای هم همونجا غش می کنه
اتفاقا منم اول ازدواج به همسرم گفتم هرجا پات لغزید و دیگه نتونستی با من ادامه بدی به اولین کسی که میگی منم و همچنین خودم.من این رفتار رو به خیانت ترجیح میدم
وِل کن جهان را قهوه ات یخ کرد....
سلام صبحتون بخیر من این سریال رو نگاه نمیکنم ولی بااین توضیحاتی که شماها دادید عمرا که نگاه کنم ولی استاتر نظرشو گفته واقعیت جامعه هست چرا جوری بحث نمیکنید که یه چیزی ازتون یاد بگیریم همش دعوا و قضاوت کردن بی جهت همه خانمها هستیم فقط بابای امیرعلی هست که خیلی قشنگ نظرش رو گفت بدون اینکه بخواد کسی رو متهم کنه باید یادبگیریم وجنبه خودمون رو ببریم بالا که انتقادپذیر باشیم نه اینکه بشینیم همدیگر رو نفرین کنیم اتفاقا وقتی ازصداوسیما این موضوع ها اطلاع رسانی بشه مثل سریال پریا که ایدز رو بیان میکرد خیلی خوبه اگاهی مردم بالاتر میره هیچ اشکالی هم درش نیست ببخشید طولانی شد