2777
2789
عنوان

ننگ ما شرم ما.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 137 پست
یه تیگه هم گفت زنت باور نمیکنه که ما تو مسافرت اتاقامون یکی نبوده و تو حتی نگاهمم نکردی
ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻟﺬﺕ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮐﺎﺭﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ: ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووه شما دیگه خیلی سخت میگیرید آقای روبین
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
مونیس؟؟؟؟مونس با لهجه آذری؟
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
اهان نه مامی منظورم این نیست کسی که طلاق گرفته باید زندانی بشه درکل تغییر تو حرمت بعضی چیزا رو میگم اینکه قبلا زندگی خیلی مهم بود وطلاق میگرفتن فکر میکردن چه کار شاخی کردن ولی الان تا زن ومرده بحثشون میشه زنه میره تو فاز طلاق خداشاهده دیدم کسی وکه پسره گفته بود عروسی تو باغ میگیرم وبعد بخاطر مشکلات مالی گفت تالار بگیریم ودختره رفته بود دادخواست طلاق بده چون باغ میخواسته

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

خاک بر سری صدا سیما با یه حرف میخوام جایی ک تو هستی نفس بکشم سخیف و خاک بر سری شدش؟😂😂😂😂فکر کنم شما بیرونم نمیری از خونه اخه همه ملت سخیفن
💕خدایا برای همه چی شکرت💕
ﻫﺮﭼﻨﺪ ﺩﺭ اﺧﺮ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﮕﻢ ﻛﺎﺵ اﻳﻦ ﺷﺒﻜﻪ اﻳﺮاﻥ ﺗﺨﺘﻪ ﻣﻴﻜﺮﺩ ﻣﻴﺮﻓﺖ ﻭاﻗﻌﺎ ﻛﺎﺭﻫﺎﺵ ﺑﻲ ﻣﺤﺘﻮاﺳﺖ ﺭﻭﺯﺗﺎﻥ ﺧﻮﺵ,
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
من دیالوگ سخیفی نشنیدم کلا سریالارو نمیبینم دیروز اتفاقی دیدم یک دیالوگ ابراز عشق بود دیگه سخیف و جنسی نبود البته مزخرف و سطح پایینه اما اینکه بداموزی داشته باشه نه
انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند