ظاهرا صدا و سیما تنها راه جذب مخاطب رو داستانها و سریالهای جنسی با سخیف ترین روایت میدونه
دیشب سر سفره ی شام خانواده مشغول دیدن سریال ماه و پلنگ بودند دیالوگی که بین اون دختره با اون پسره که ظاهرا متأهل و بچه دار بود رد و بدل شد واقعا فاجعه بود توی سطح بایین ترین سریال های امریکا هم همجین صحنه هایی دیده نمیشه
مراقب افکارت باش که گفتارت می شود مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود مراقب رفتارت باش که عادتت می شود مراقب عادتت باش که شخصیتت می شود مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود....
ویلکانآنلاین پست ها : 312 عضویت:1395/5/21 1 میگفت همین که کنار تو باشم و صداتو بشنوم و ازاین مزخرفا برام کافیه ......... ﻭاﻗﻌﺎ ﻫﻤﻴﻦ ﺳﺨﻴﻔﻪ اﻟﻠﻪ ﻭاﻛﺒﺮ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
مامی پرهام طلاق نگرفته که کلا هدفش اینه که توی زندگی اونمرد وارد بشه بخاطر انتقاماز مرده وزنش
سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
مراقب افکارت باش که گفتارت می شود مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود مراقب رفتارت باش که عادتت می شود مراقب عادتت باش که شخصیتت می شود مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود....
اینجور که دوستان میگن ابراز محبت از طرف شخصیت منفی داشتان بوده برای خراب کردن زندگی مرد و انتقام خب بالاخره باید تو قصه نشون بدن چجوری یه مرد رو گول زده دیگه. سخیفش چیه
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم