2777
2789

معمول میگن ۲۴ تا ۳۶ ساعت بعد.ولی من فزدای آمپول درد داشتم روز بعدش دیگه نه فکر کنم آزاد شده بود

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمول میگن ۲۴ تا ۳۶ ساعت بعد.ولی من فزدای آمپول درد داشتم روز بعدش دیگه نه فکر کنم آزاد شده بود

منم دقیقا روز دوشنبه زدم و سه شنبه درد داشتم ونفخ ولی امروز دیگه درد ندارم نظرت چیه

منم دقیقا روز دوشنبه زدم و سه شنبه درد داشتم ونفخ ولی امروز دیگه درد ندارم نظرت چیه

بنطرم آزاد شده.چون منم سه خیلی ببخشید تو رابطه زیر شکمم خیبی درد داشتم فرداش دیگه دردی نبود.اقدام داشتی؟

بنطرم آزاد شده.چون منم سه خیلی ببخشید تو رابطه زیر شکمم خیبی درد داشتم فرداش دیگه دردی نبود.اقدام دا ...

اره دیشب شما برا پسر یا کلا بچه میخوایین من دوتا دختر گل دارم که گفتیم اگه خدا خواست این یکی پسر ...

اره دیشب منم بیشتر برای پسردار شدنه دلی از استرس زیاد حتی ارضا نشدم که میگن ارضا شدن رحم رو قلیایی م ...

ماهم تو اقدام رو ارضا شدنم تمرکز نمیکنیم.حالامنم نشدم یعنی احتمال پسر بیشتره؟

میگن اگه قبل مرد ارضا بشی و در روز تخمک گذاری باشه شانس پسر بیشتره

اها نمیدونستم🥰هرچی بشه دوس دارم