2777
2789
عنوان

آینده کلاس زبان رفتن !لطفاا همتون بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2176 بازدید | 19 پست
خیلی کم اما تو آموزشگاه میتونی کلاس زیاد برداری بعد هر کلاسی هم ۶۰۰ بگیری مثلا ۴ تا کلاس میشه ۲ میلی ...

در ماه ؟؟؟یا یک کلاس ساعتی ۶۰۰والا من پرسیدم گفتن هرکلاس ۲۰ یا ۳۰ تومن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه استفاده ایی

مثلا خوندن دفترچه راهنمای همه وسایل و داروها به سادگی . صحبت کردن با توریست ها و استفاده ازش در یه دونه سفری که به خارج از کشور داشتم . یه وقتایی که چیزی رو فارسی سرچ میکنم نمیاد انگلیسی سرچ میکنم اکثرا جواب میده . عیب یابی وسایل که ارور میدن اکثرا خارجی نوشته . 

از نظر لذت هم که عاشق ادبیات و اهنگ و رمان و این چیزام همون جور که شعر فارسی خیلی غنی هست و نمیشه در ترجمه اون لذت رو برد . متون انگلیسی هم همین قدرت رو دارن که خوندن ترجمه خیلی وقتا اون حق مطلب رو ادا نمیکنه بنابراین لذت وافری میبرم ازش چون دوستش دارم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚