2777
2789

من تقریبا 15ابان رفتم مشهد شهرخودم درحال حاضرساکن شمال هستم

برای عمل چشام البته ده سال پیش بلفاروانجام دادم که خیلی عالی شدم وتغیر چشمگیری کردم اما بعلت اینکه خیاطی میکنم وادم اخموهستم دوباره چشام افتادگی پیداکرد

وچون خواهرام خیلی به ظاهرشون اهمیت میدن منم دس بکارشدم تلفنی وقت گرفتم رفتم ولی متاسفانه موقع عمل متوجه شدم اون دکتری که من میخواستم نیس وقبل ازعمل اومدم بیرون بماند که چجوری پولموگرفتم

خلاصه رفتم جای دیگه دکتر تشخیص دادکه اگه دوباره بلفاروانجام میدادم چشام گودترمیشد مث میت ودیگه بسته هم نمیشد گف فاصله چشم ابروت خیلی نزدیکه واینکه ماهیچه های ابروها شل شده وافتادگی ایجاد شده 

خلاصه منم رفتم زیر تیغ وبالای خط ابرو برش خورد وابروکشید بالا وکلی بخیه😨😨😨😨

نگم که چقد وحشتناک بود از غصه وترس مریض شدم وکلی لاغر

میترسیدم برگردم خونم بیست روزی خونه مامانم بودم تابخیه کشیدم اما کلاپشیمون شده بودم خواهرام سرزنش میکردن چن تاازدوستام منو دلداری میدادن 

دکترم گف 4ماه زمان میبره که طبیعی بشه

الان بهترشده دارم کم کم راضی میشم اما من چون ابروهام بور وکم پشت واگه قصدکاشت ابرودارین اینکارونکنین چون دیگه نمتونین کاشت انجام بدین دکترمیگه اونجا که بخیه داره ابرورشدنمیکنه

رد بخیع میمونه  به مرور کمرنگ میشه اما ردش هس

خیاطم

سوالی داشتین درخدمتم راستی ی سوال میشه از موی بکینی برا کاشت ابرواستفاده کرد چون من موهام خیلی نازکه وبدرد ابرونمیخوره خواهرم انجام داد خوب نشده دکتربهش گفته بانک موی خوبی نداری

خیاطم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.