2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدا که نداره و لباس ها رو چجوری میشوره و وقتی استفاده میکنی چقدر لباس میریزی داخلش؟

بسته به وزن لباسشویی هست 

ولی لباس که ریختی باید دستت راحت بالای لباس ها جابشه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

حرف نداره

خداییش خوبه ما ۴ساله داریم

تازه یخچالشم میخوام همین مارک بگیریم

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
صدا که نداره و لباس ها رو چجوری میشوره و وقتی استفاده میکنی چقدر لباس میریزی داخلش؟

دقیقا نمیدونم برا من  تسمه ایه یا گیر بکسی،ولی صدا فقط موقع خشک کردن داره

اندازه حجمِ دیگش،برا من ۸ کیلوییه

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...

دیروز یدونه لباسشویی دوو ۹ کیلویی مدل ۹۹۰c برداشتیم از فروشگاه، میگن خوبه‌. حدودا قیمت فروشگله ها ۲۷.۵ ولی دیج ی کالا اگه سالمشو بفرسته ۲۳.۵۰۰ میلیون میده.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞