2777
2789
عنوان

شوهرم رفته ثبت احوال اسم آیهان رو انتخاب کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3413 بازدید | 141 پست

اگریکروزبه بچه بعدی فکرمیکردم اسمشوحتماایهان میذاشتم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اون نه ماه هیچ اسمی انتخاب نکردی؟سرخود گذاشته؟ایهان قشنگه 

دوست دارم بدونم اسم بجه های فامیل خودتون چیه که مسخره میکنند 

اگه بنا به مسخره ست تو هم اونا رو مسخره کن

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

چرا عزیز بنظرم خوبه و این بچه است که به اسمش قشنگی میده.....میگن دخترونه است ایهان

وا چه دخترونه ای 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خیلی اسم قشنگیه امیدوارم پسرت یه پسر چشم مشکی و مو فرفری باشه چون تصور کردم اسمش به یه همچین چهره ا ...

حس ات میگه من چه شکلی ام؟

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

منم بااینکه دخترم ۹ ماهشه هنوز اسم دخترمو دوست ندارم بقیه هم هی میگن این چیه. لیانا

قشنگه،

دختر موطلایی و خندون باشه بهش میاد

در هر حالت اسمشه باهاش ارتباط برقرار کن

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
تو اون نه ماه هیچ اسمی انتخاب نکردی؟سرخود گذاشته؟ایهان قشنگه  دوست دارم بدونم اسم بجه های فامی ...

نه عزیز منم راضیم بنظرم اسم که رو بچه بشینه بچه خودش به اسمش قشنگی زیادی میده ...فامیل میگن دخترونه و لوسه اعصاب نذاشتن

چرا عزیز بنظرم خوبه و این بچه است که به اسمش قشنگی میده.....میگن دخترونه است ایهان

نه بابا پسرونه است

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

ببخشید فامیل .. کرده!!😡

چرا اصلا نظر میخوایید ازشون یا رو می دید بگن؟؟؟

بهترین اسمو انتخاب کرده همسرت.

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

من اسم پسرم علی اصغره یعنی الان نه سالشه هنوز که هنوزه فامیلهای شوهرم مسخره میکنن منم فقط صبوری کردم ولی شوهرم خیلی ناراحته و میگه کاش نمیزاشتمش

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
من اسم پسرم علی اصغره یعنی الان نه سالشه هنوز که هنوزه فامیلهای شوهرم مسخره میکنن منم فقط صبوری کردم ...

چرا

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
منم بااینکه دخترم ۹ ماهشه هنوز اسم دخترمو دوست ندارم بقیه هم هی میگن این چیه. لیانا

بنظرم لیانا خوشگله، کاش اطرافیان بجای اینقدر ایراد بگیرن به سلیقه ی همدیگه احترام بزارن