افکارمثبت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 869 عنوان دانشجو پیام نور کسی هست یه گروه رقابتی برای درس بشیم؟ 71 بازدید | 19 پست اگه کسی هست میخواد بخونه بیاد 1402/09/15 | 10:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kukguhkkh عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 منکه خودم فقط نمونه میخونم واسه امتحاناچون حجم کتابا زیاده آدم نمیرسه خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
افکارمثبت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 869 منکه خودم فقط نمونه میخونم واسه امتحانا چون حجم کتابا زیاده آدم نمیرسه رشتتون چیه ترم چندین؟
kukguhkkh عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 رشتتون چیه ترم چندین؟ حقوق ترم ۳ خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
افکارمثبت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 869 حقوق ترم ۳ منم خقوق ترم ۳ ام قراره با یه فکر رقابتی درس بخونیم میای توام بیشیم ۳ نفر؟ بعد امتحان های پایان ترم بخونیم؟
kukguhkkh عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 منم خقوق ترم ۳ ام قراره با یه فکر رقابتی درس بخونیم میای توام بیشیم ۳ نفر؟ بعد امتحان های پایان ترم ... کدوم شهری؟راستشو بخوای نه چون من حس درس خوندن ندارم و فقط مدرک لازم دارم پس با نمونه سوال خوندنم نمره میگیرم🙃🙂 خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
kukguhkkh عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 منم خقوق ترم ۳ ام قراره با یه فکر رقابتی درس بخونیم میای توام بیشیم ۳ نفر؟ بعد امتحان های پایان ترم ... فردا امتحان نداری؟ خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
افکارمثبت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 869 فردا امتحان نداری؟ دارم مدنی۳ دارم با متون حقوقی ۴
kukguhkkh عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 دارم مدنی۳ دارم با متون حقوقی ۴ وااایی منم مدنی ۳ دارم🤩🤩🤩کدوم استانی؟ خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
افکارمثبت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 869 وااایی منم مدنی ۳ دارم🤩🤩🤩 کدوم استانی؟ زنجانم😍
kukguhkkh عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 زنجانم😍 امتحان چه طور بود؟ خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
افکارمثبت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 869 امتحان چه طور بود؟ خوب بود خداروشکر تازه رسیدم خونه ناهارم نخوردم من از صبح دانشگاهم ۸ یه امتحان دیگه داشتم
kukguhkkh عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 خوب بود خداروشکر تازه رسیدم خونه ناهارم نخوردم من از صبح دانشگاهم ۸ یه امتحان دیگه داشتم ... وای اینجوری خیلی سخته منم ترم قبل یه امتحان اینطوری داشتم؟نمیتونستی برگردی خونه؟ خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
افکارمثبت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 869 وای اینجوری خیلی سخته منم ترم قبل یه امتحان اینطوری داشتم؟ نمیتونستی برگردی خونه؟ ساعت ۱۲ ونیم تا ۱ رفتم یه سر یه میوه خریدم خوردم همین بقیش کلا دانشگاه بودم سردردم دارم 😐
kukguhkkh عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 ساعت ۱۲ ونیم تا ۱ رفتم یه سر یه میوه خریدم خوردم همین بقیش کلا دانشگاه بودم سردردم دارم 😐&nbs ... اشکال نداره خومیشی منم سرما خوردم یکم بدن درد دارم حوصله ندارم امتحان بعدی رو بخونم🤧 خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور