2777
2789
عنوان

پدر شوهر و مادر شوهر نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 54 پست
نمیدونم اینا تاوان کدوم گناه منن، به خدا خیلی عجیب و غریبن من حتی اجازه ندارم کسی رو بیارم خونم، میا ...

خونه جدا برید

حتی شده یه جای خیلی کوچیک

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
به خدا من تحصیل کرده و معلمم، اصلا نمیدونم چرا این جوری میکنن. میگن تو غریبه بودی ما با این ازدواج م ...

دوتا ادم شاغل هستید . برید شده ۴۰ متر خونه اجاره کنید ولی با آرامش زندگی کنید 

الانم همسرت حرف خوبی زده . هرروز برو‌ خونه مادرت شب برگرد . یا اگر خونه خودتی وقتی مادرشوهرت چرت و‌پرت میگه بگو مامان منم تصورم از ازدواج یه چیز دیگه بود ولی حالا کاریه که شده شما هم مثل من بیخیال بشید و بپذیرید هرچی که هست . با شوهرتم هرکاری دوست دارید بکنید ناراحتم شد فدای سرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا ادم شاغل هستید . برید شده ۴۰ متر خونه اجاره کنید ولی با آرامش زندگی کنید  الانم همسرت حرف ...

اون هدف اصلیش از خونه رفتن من و ایجاد فاصله بین من و شوهرمه، میگه پسرم دیگه به من محل نمیده، هر روز دنبال یه چیزی میگرده به شوهرم خبر بده، رفتن من بیشتر بهش کمک میکنه 

اخه ما خیلی خرج این خونه کردیم، خیلی ضرر مالی میشه، در توانمون نیست 

هرطوری شده برین 

روانشناس ها میگن حتی اگه خیلی صمیمی هستین هم باهم تو یه ساختمون زندگی نکنید 

شما با این اختلاف ... بخاطر ضرر مالی ، نمیخواین اونجا رو ترک کنید ؟؟؟

نهایت اینجور اختلافات جدایی زن و شوهر هست 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
دوتا ادم شاغل هستید . برید شده ۴۰ متر خونه اجاره کنید ولی با آرامش زندگی کنید  الانم همسرت حرف ...

خونه مادرم دور، با ماشین 45 دقیقه راه، هر روز که نمیشه، هی منو اذیت کنن منم برم، خب به هدف زدن 

هرطوری شده برین  روانشناس ها میگن حتی اگه خیلی صمیمی هستین هم باهم تو یه ساختمون زندگی نکنید&n ...

اخه شوهرمم میگه تحمل کن عیبی نداره، اونا مقصرن تو هیچی نگو، از خونه برو بیرون و خودت و سرگرم کن و... 

خونه مادرم دور، با ماشین 45 دقیقه راه، هر روز که نمیشه، هی منو اذیت کنن منم برم، خب به هدف زدن 

پس بشین تو خونه خودت هرچی میگه نیشخند بزن بگو مامان سخت نگیر بچه ها ازدواج میکنن همینه دیگه 

به هیچ عنوان هم برای کارهات بهش توضیح نده هرچی هم خودشو تیکه پاره کرد مهم نیست 

پدر شوهر بازنشسته است صبح تا غروب تو خونه با هم داستان میسازن 

تا میتونی به نیتشون ذکر یا مانع بگو خودت تغییر حس میکنی.ببین مادرشوهر من نه خونه ای بهمون داد نه کمکی کرد نه حتی یه وعده غذا هم مهمونمون نمیکنه ولی من و همسرم اکثر اوقات بهش سرمیزنیم گاهی اخرهفته بیرون تفریح میبریمش شما هم اگه میتونی گاهی بیرون ببرینش.

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
اخه شوهرمم میگه تحمل کن عیبی نداره، اونا مقصرن تو هیچی نگو، از خونه برو بیرون و خودت و سرگرم کن و... ...

نه عزیزم تحمل نکن 

بعدها آسیب روحی غیرقابل جبران داره این مسائل 

اگه میتونید از اونجا برید و اونجا رو به یه خانواده متشخص اجاره بدید

تا میتونی به نیتشون ذکر یا مانع بگو خودت تغییر حس میکنی.ببین مادرشوهر من نه خونه ای بهمون داد نه کمک ...

میدونم باور نمیکنید ولی ما فقط گاهی وقتا جمعه ها میریم یه کم سبزیجات و اینا میخریم، به خدا انقد با پدر شوهر دوتایی میرن بیرون و خرید و اینا اصلا ما نمیفهمیم

نه عزیزم تحمل نکن  بعدها آسیب روحی غیرقابل جبران داره این مسائل  اگه میتونید از اونجا بر ...

اخه اگه ما از اینجا بریم که دیگه کرایه و ایناش واسه ما نیست

اخه شوهرمم میگه تحمل کن عیبی نداره، اونا مقصرن تو هیچی نگو، از خونه برو بیرون و خودت و سرگرم کن و... ...

تا این جا هرچی راهنماییت کردیم که گفتی نمیشه و نمیتونم 😕

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗