2777
2789
عنوان

پدر شوهر و مادر شوهر نامرد

802 بازدید | 54 پست

دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید. ما یک سال و نیم ازدواج کردیم، پدر شوهرم اصلا به من محل نمیده یعنی وقتی میرم خونشون حتی جواب سلامم نمیده، مادر شوهرمم هر چند روز یه بار بی دلیل بهونه میکنه منو اذیت میکنه، واقعا تا الان به خاطر شوهرم میرفتم، دیروز اومده خونمون میگه ما معرفی که شما رو بهم معرفی کرده نفرین میکنیم و... به خدامن خیلی خوبم باهاشون، شوهرمم میبینه اینا اذیت میکنن میگه برو خونه مامانت روزها، این راه حل خوبیه؟ خواهش میکنم کمک کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ،حرف شوهرت رو گوش نکن و‌سر زندگیت باش...جای پیشنهاد دادن بهت یبار پشتت باشه دهن همشون بسته میشه همه حساب کار دستشون میاد...

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
سلام، نمیشه جدا زندگی کنید؟ 

اخه خونه مال اوناست، اونا از اول ازدواج ما هزار تومن خرج نکردن، فقط این خونه رو به ما دادن، بخواییم بریم باید بریم مستاجری

اصلا اهمیت نده به نظرم وقتی مشکلی نداری و بدی در حقشون نکردی کار نمیتونی بکنی که خودشون باید یه جعبه شیرینی بگیرن با خودشون آشتی کنن ، شما احترامشون رو نگه دار اما دنبال زندگی خودت باش به همسرت بیشتر محبت کن، با هم وقت بگذرونید ، تفریح کنید برای تایم های نبودن همسرت هم برای خودت سرگرمی و دغدغه پیدا کن . 

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    
حتما رفتاری داشتی که دچار سو تفاهم شدن . چرا از خونه بری بیرون؟ مشکلیه که شوهرت باید حلش کنه. بگو با ...

چون رفتم اصلاح به مادر شوهرم قبلش نگفتم، بعدا اومده تو پله ها که کجا بودی، چرا نگفتی و تو به ما نمیگی و به خدا زور میگه

اصلا اهمیت نده به نظرم وقتی مشکلی نداری و بدی در حقشون نکردی کار نمیتونی بکنی که خودشون باید یه جعبه ...

میگه چرا جمعه با شوهرت رفتین بیرون منو نبردین، من از شما انتظار دارم به من کم محلی میکنید