سلام خانما من ماه ۶ اقدامم هر ماه سر موعد یا نهایت دو روز عقب میافتاد موعدم الان ۴ روز از موعدم گذشته و امروز بی بی زدم منفی بود و ترشح زیاد دارم و یکم گرفتگی زیر شکمم امکان داره باردار باشم
به نظرتون برم آزمایش بدم یا یکی دو روز دیگه صبر کنم 😥
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهر من بعد ده سال تازه اقدام کرد نشد تا یکسال بعد رفت دکتر کلی دارو مصرف کرد آخرش یه دکتر به سادگی فهمید لوله هاش مادرزادی بسته بوده ظرف یک سال و نیم دو تا پسر پشت سر هم اورد
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
خداروشکر 🤲🏻😍 من و همسرم همه ی آزمایشا و چکاب ها رو دادیم خداروشکر مشکلی نیست یه دختر ۸ ساله دارم ...
خدا نگهش داره انشاا...بازم باردار میشی