خانوما من خیلی دلم شکسته 🥹😞کاش یکیم منو درک کنه 😞ببخشید که زیاد نوشتم اگه حوصله داشتید بخونید اگه هم ن فدا سرتون شما شاد باشید مثه من ناراحت نباشید ایشالله
سه سال پیش با یه نفر دوست شدم و یه سال و خورده ای باهم بودیم تو محل کار همه فهمیدن و ما چند بار کات کردیم و هی آشتی کردیم اون منو ول میکرد و هر بار هم خودش میومد و خب اگه بدونید آدم عاشق واقعا خره ببخشید منظورم خودمم که هر بار قبولش میکردم ...خلاصه اون هر وقت بحث ازدواج میشد جبهه میگرفت که دین ما مثه هم نیس نمیشه باهم باشیم لطفاً نپرسید دین رو ولی دوتامون مسلمون هستیم ولی دین هامو فرق داشت...من انقد گاو بودم که گفتم باشه دین خودمو عوض میکنم که بهم برسیم ولی میگفت نمیشه ن و فلان . قول داده بود یه روز مال هم میشیم و منو گول زد با احساس من بازی کرد بابام فهمید کتکم زد که دوس پسر داشتم و اون گفت من نمیتونم قول بدم که باهات ازدواج کنم گفتم یعنی دروغ بود همه چی تو منو بازی دادی قول دادی گولم زدی ینی من برات همه کار کردم انقد دوست داشتم تو رو خانوادم وایسادم گفت ب درد هم نمیخوریم و بلاکم کرد وقتی ب مامانش زنگ زدم فشم داد که دست از سر پسرم بردار گفتم دختر دارید خودتون خدا جوابتونو بده .😞😞😞😞چرا آدما انقد بی رحم هستن مگه من ب غیر عشق چی خواستم .بهم خیانت کرد هم یه بار با یه زن از این زنای خراب هم خیانت چشمی و لاس زدن ینی هی.ز بود ببخشید .ولی من نمیدونم چرا دوسش داشتم و میبخشیدمش😞😞😞😞الان سه سال میگذره از جداییمون ولی من صدای گریه جیغ هامو یادمه شبی که ولم کرد و زد زیر همه چی کسی که دلش شکسته باشه میفهمه منو 😞😞دنیا رو سرم خراب شد پیش مادر پدرم شرمنده شدم ب خاطر یه آدم عوض.ی.نفرینش کردم همون شب اولش منت کشیدم نرو ولی دیدم قاطعه گفتم برو ب خاطر همون قرآن و حق خدا ،خدا خودش جوابتو بده تاوان بدی با یه دختر پاک بازی کردی.اولین بارم بود دوس پسر داشتم ۲۰ سالم بود ولی شد بدترین تجربه😞دلم میخواد بدونم خدا جوابشو میده ؟؟؟؟؟خیلی عذابم داد خیلی دعوا ها شد سر اون بین من و مادر پدرم خیلی اسم منو بد در کرد بین همکارا آبرو نزاشت برام منی که یه دختر بدبخت ساده بودم. بعد ۱سال برگشته بود پیام داده بود ب همکارم که بگو فلانی (ینی من )برگرده دوسش دارم گفتم برو بگو گمشو همون شب که ولم کردی برام تموم شدی گریه کردم چند ماه تو خودم بودم افسرده بودم از هر جا رد میشدم پارک کافه و فلان یادش میفتادم و گریه میکردم گلوم درد میکرد بغض بودم همش دیگ آدم نبودم فقط بغض بودم 🥹😞جوری منو ول کرد و رفت که باورم نمیشد مثه دیوونه ها بودم چند بار خواستم خودکشی کنم ...
گفت دوست ندارن کسی که هر روز ده بار میگفت میپرستمت دوست دارم همه دار و ندارمی 😞😞😞کاش خدا جوابشو بده . امشب سر سفره یهو یادش افتادم که چه نقشی بازی کرد برام گریه م گرفت گفتم خدا چی شد جوابشو بده مگه ندیدی با من چیکارا کرد 😞حتی ازش متنفر نیستم فقط میخوام تاوان بده 😞