2777
2789

خانوما من خیلی دلم شکسته 🥹😞کاش یکیم منو درک کنه 😞ببخشید که زیاد نوشتم اگه حوصله داشتید بخونید اگه هم ن فدا سرتون شما شاد باشید مثه من ناراحت نباشید ایشالله 

سه سال پیش با یه نفر دوست شدم و یه سال و خورده ای باهم بودیم تو محل کار همه فهمیدن و ما چند بار کات کردیم و هی آشتی کردیم اون منو ول میکرد و هر بار هم خودش میومد و خب اگه بدونید آدم عاشق واقعا خره ببخشید منظورم خودمم که هر بار قبولش میکردم ...خلاصه اون هر وقت بحث ازدواج میشد جبهه می‌گرفت که دین ما مثه هم نیس نمیشه باهم باشیم لطفاً نپرسید دین رو ولی دوتامون مسلمون هستیم ولی دین هامو فرق داشت...من انقد گاو بودم که گفتم باشه دین خودمو عوض میکنم که بهم برسیم ولی می‌گفت نمیشه ن و فلان . قول داده بود یه روز مال هم میشیم و منو گول زد با احساس من بازی کرد بابام فهمید کتکم زد که دوس پسر داشتم و اون گفت من نمیتونم قول بدم که باهات ازدواج کنم گفتم یعنی دروغ بود همه چی تو منو بازی دادی قول دادی گولم زدی ینی من برات همه کار کردم انقد دوست داشتم تو رو خانوادم وایسادم گفت ب درد هم نمی‌خوریم و بلاکم کرد وقتی ب مامانش زنگ زدم فشم داد که دست از سر پسرم بردار گفتم دختر دارید خودتون خدا جوابتونو بده .😞😞😞😞چرا آدما انقد بی رحم هستن مگه من ب غیر عشق چی خواستم .بهم خیانت کرد هم یه بار با یه زن از این زنای خراب هم خیانت چشمی و لاس زدن ینی هی.ز بود ببخشید .ولی من نمی‌دونم چرا دوسش داشتم و میبخشیدمش😞😞😞😞الان سه سال میگذره از جداییمون ولی من صدای گریه جیغ هامو یادمه شبی که ولم کرد و زد زیر همه چی کسی که دلش شکسته باشه می‌فهمه منو 😞😞دنیا رو سرم خراب شد پیش مادر پدرم شرمنده شدم ب خاطر یه آدم عوض.ی.نفرینش کردم همون شب اولش منت کشیدم نرو ولی دیدم قاطعه گفتم برو ب خاطر همون قرآن و حق خدا ،خدا خودش جوابتو بده تاوان بدی با یه دختر پاک بازی کردی.اولین بارم بود دوس پسر داشتم ۲۰ سالم بود ولی شد بدترین تجربه😞دلم میخواد بدونم خدا جوابشو میده ؟؟؟؟؟خیلی عذابم داد خیلی دعوا ها شد سر اون بین من و مادر پدرم خیلی اسم منو بد در کرد بین همکارا آبرو نزاشت برام منی که یه دختر بدبخت ساده بودم. بعد ۱سال برگشته بود پیام داده بود ب همکارم که بگو فلانی (ینی من )برگرده دوسش دارم گفتم برو بگو گمشو همون شب که ولم کردی برام تموم شدی گریه کردم چند ماه تو خودم بودم افسرده بودم از هر جا رد میشدم پارک کافه و فلان یادش میفتادم و گریه میکردم گلوم درد میکرد بغض بودم همش دیگ آدم نبودم فقط بغض بودم 🥹😞جوری منو ول کرد و رفت که باورم نمیشد مثه دیوونه ها بودم چند بار خواستم خودکشی کنم ...

گفت دوست ندارن کسی که هر روز ده بار می‌گفت می‌پرستمت دوست دارم همه دار و ندارمی 😞😞😞کاش خدا جوابشو بده . امشب سر سفره یهو یادش افتادم که چه نقشی بازی کرد برام گریه م گرفت گفتم خدا چی شد جوابشو بده مگه ندیدی با من چیکارا کرد 😞حتی ازش متنفر نیستم فقط می‌خوام تاوان بده 😞

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

اینم بگم که وضعیت مالی ما خیلی خوبه ولی اونا از گدا بدتر ولی من خودشو دوس داشتم ولی اون چشمش ناپاک بود و منو دوست نداشت اون آخر فهمیدم چون اگه منو دوست داشت ولم نمی‌کرد سر هیچی 😞😞😞تکراری شده بودم براش و اونم کرد زندگی نبود آدمه ولی بود هر.ز بود

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا بهش فک میکنی اینقد؟؟؟ واگزار کن بخدا و ولش کن

فک نمیکنم بخدا یهو یادم افتاد یاد عذاب هایی افتادم که اون شب ولم کرد و تا صبح گریه کردم چشام می‌سوخت و ب زور فراموشش کردم دلم میخواد خدا حق منو بگیره چون دلی که بشکنه مثه قبل نمیشه😞

فک نمیکنم بخدا یهو یادم افتاد یاد عذاب هایی افتادم که اون شب ولم کرد و تا صبح گریه کردم چشام می‌سوخت ...

خب باشه همه رو خدا دیده لازم نیست هی یاد آوری کنی برای خودت عذاب بدی خودتو

مطمعن باش که میده...

خدا کنه 😞

ب من می‌گفت ما که مال هم میشیم بیا رابطه جن.سی داشته باشیم بیا خونمون 😞😞😞

خدا رو شکر عقلم کار کرد خر نشدم وقتی گفتم نه عوض شد و آخر هم ولم کرد آخه مگه همه باید باهم رابطه داشته باشن که ول نکنن همو😞😞چرا نمیشه پاک رابطه داشت عاشقانه و پاک 

خدا خیلی هواتو داشته شک نکن عزیزم

مرسی گلم😞🥹💖

خب باشه همه رو خدا دیده لازم نیست هی یاد آوری کنی برای خودت عذاب بدی خودتو

😞

خدا کنه 😞 ب من می‌گفت ما که مال هم میشیم بیا رابطه جن.سی داشته باشیم بیا خونمون 😞😞😞 خدا رو شکر ...

اتفاقا اینجور ادما رابطه ام که برقرار کنن بازم ول میکنن میرن چون هدفشون کثیفه

لطفا لایک ننمایید🗿
اتفاقا اینجور ادما رابطه ام که برقرار کنن بازم ول میکنن میرن چون هدفشون کثیفه

ای خدا همه آدما ینی انقد بد شدن ؟ منظورم مرد هان😞

همه که نمیشه گفت ولی ۸۰ درصدشون بله😊

😞دلم گرفته حس خفگی دارم حس می کنم نمیتونم ب هیچ مردی اعتماد کنم 

یعنی هر روز هر ساعت خدا روشکر کنی کمه میدونی چرا چون نزاشت یه ادم خیانتکار یه عمر عذابت بده الان یه غصه داری که یه مدت فریب همچین روباهی رو خوردی اگر باهاش ازدواج میکردی هرروز باخیانتش دور از جانت باید میمردی وزنده میشدی خدا نجاتت داد خوشحال باش انشاالله ادم خوب مسیر زندگیت قرار بگیره خوشبخت بشی الهی امین