2777
2789
عنوان

امروز خیلی تاپیک زدم، خوابم نمیبره ذهنم درگیره چیزای چرته😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 36 پست
😂😂تو کافه

😂😂😂

همون شیر کاکائویی ک ریختمش زمین تو همونی؟😂😂

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

😂😂😂 همون شیر کاکائویی ک ریختمش زمین تو همونی؟😂😂

نه نهههه🥺💔💔💔 شیرکاکائو حرمت داره نه ریختن🗿🥲

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نهههه🥺💔💔💔 شیرکاکائو حرمت داره نه ریختن🗿🥲

باور میکنی دیگ مغزم کار نمیکنه 

نمیدونم چی بنویسم😑😂

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

باور میکنی دیگ مغزم کار نمیکنه  نمیدونم چی بنویسم😑😂

برو بخواب ان شاالله تو خواب ازدواج کنی🥺🐥💖

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
برو بخواب ان شاالله تو خواب ازدواج کنی🥺🐥💖

حداقل تو واقعیت میگفتی جوجه

ببین من واقعا به زبان و تدریس علاقه دارم اگر علاقه زیاد داری برو و گرنه نه پول آنچنانی توشه مخصوصا ...

خیلی ممنون 😊 علاقه ک دارم دیگه زبانم عالیه ولی دوره ها رو نرفتم هنوز میخوام یه چشم انداز داشته باشم از قبل هنوز تصمیم نهایی رو نگرفتم میشه بعدا سر وقت از درامدشم برام بگید؟ 

🙃🙃🌱
   حداقل تو واقعیت میگفتی جوجه