2777
2789
عنوان

سوتی های دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 27 پست

بیا من بگم که هربار فکرشو میکنم ذوب میشم رفته بودیم پارک من کلی پز دادم که اسکیت بلدم و فلان خلاصه شوهرم نشست روی نیمکت پارک کنار یه زن و مرد پیری منم داشتم با اسکیت میومدم یهو شیب داشت منم که زیاد بلد نبودم پاهام باز شده بود و جیغ میزدم کمککک شوهرم و  پیرمرده افتادن دنبالم که بگیرنم  اخرشم خوردم زمین تمام شلوارم پاره شد از خجالت نمیتونستم بلند شم همه مردم دورم جمع شده بودن به شوهرم میگفتن دیدیم عین برق رد شده خدا بهش رحم کرده

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوتی دوران عقدمون :یبار خونه پدر شوهرم بودم با شوهرم تو اتاق بودیم خواب بودیمو....  یهو در باز شد کییی بوووود  پدر شوهررررم اومد درو وارد دید مارو رفت ؛؛من دیگه هیچوقت ک اون خونه بود نرفتم 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰
خونه مادر شوهرم بودم هفته پیش بعد مهمون داشت از شهرستان بعد ما خیلی صمیمی ایم یهو عین تنه بدون قصد خ ...

بعدش چیشد

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

تو دوران عقد همسرم یه ماموریت ۵۰ روزه رفته بودن تایمی که برمیگشتن نصف شب بود و نمیشد برم استقبالش و ...

کلید داشت اتاق این درو قفل میکردین

خب قرار نبود اتفاقی بیوفته من فکر میکردم تو اتاق نشسته حالا تازه میخواستم برم ناز کنم و عشوه بیام که چرا نبوده این مدت ولی بیخیال رفته بود حموم تا در زدم که بگم من اومدم تو اتاق منو کشوند تو حموم و بقیه ماجرا کلا بی برنامه بود همه چی فقط میخواست آبروی ما بره و الکی همسر بره تو قیافه 

خب قرار نبود اتفاقی بیوفته من فکر میکردم تو اتاق نشسته حالا تازه میخواستم برم ناز کنم و عشوه بیام که ...

برا بعدا حواسمان جمع شوددد