چند روز قبل تخمک گذاری باید نزدیکی کرد که قطعی تر بشه ؟، چند بار یا فقط یکبار کافیه ؟اگر چند بار اقدام کنیم مشکلی پیش میاد؟چه کارایی باید انجام بدم؟؟؟ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضیا میگن هفته اخر رو باید جلوگیری کرد واقعا راسته؟؟
یعنی میگن تا سه روز بعد تخمک گذاری باید اقدام داشت اون چند روز آخر سیکل رو باید جلوگیری کرد چون متخویات منی باعث انقباض و عدم لانه گزینی میشه حالا نمیدونم واقعا راسته یا نه
💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
بعضیا میگن هفته اخر رو باید جلوگیری کرد واقعا راسته؟؟ یعنی میگن تا سه روز بعد تخمک گذاری باید ...
من یه چیزی بگم؟؟؟باورکن من تا دوماه پیش فک میکردم باداری اخرای سیکل اتفاق نمیوفته،تا اینکه روز۲۲سیکلم رفتم سنو،یه فولی ۱۶تازهازاد کرده بودم و تو لگنم مایع ازاد دیده شد،،پس اقدام حداقل تا ۲۳سیکل رو داشته باش
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "