2777
2789

دختر توپول و سرزبون دارو زرنگی بوده طوری که همه از بلا بودنش میگفتن و خالش همیشه این دختر خانمو میکوبیده سردخترش که مثلا چه توپوله چه خوشگله چه بلایییییه ازین حرفا 

دخترمون که به سن بلوغ رسید کلا لاغر شد قدکشید و خیلی آروم شد دیگه مهمونی میرفتن اصلا یک کلمه ام حرف نمیزد طوری ک همه میگفتن فلانی چرا حرف نمیزنه یعنی میخواستا بلد نبود انگار نمیتونست 

خلاصه که زیاد رفتوامد نداشتن ولی خب اروم بود وارد دانشگاه یه کوچولو بهترشد ولی هنوز آرومه 

خیلی وقتا میگن فلانییی وای تو بچه بودی اینقدر زرنگ بودی بلااا بودی به جورایی که انگار الان خنگه 

خب ایشونم واقعا یکم خنگ میزنه تو روابط موفق نبوده تنها شغلی کاری درامدی شکست خورده 

چی میشه یک نفر که اینقدر زرنگ بوده یهو خنگ میشه؟چه ایده ای واسش دارید ؟چطوری رشد کنه درست بشه 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

راستی دوباره توپول شده ولی بدهیکل شده

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم یچیزی شده ی اتفاقی افتاده نیازه بره مشاور

نه اتفاقی نیافتاده نه مشکل خانوادگی نه سوقصدی چیزی

شاید افسردگی. داره یا یه شخصی تو خانوادش باعث شده جامعه گریز بشه

احتمالا افسردگی گرفته نظرش کردن 

شاید آه دختر خاله گرفته ولی خب واقعیتش اینه که بچه ها از بچگی تا بزرگی خیلی فرق میکنن، چرا این مسال ...

خب این بیچاره بچس چیکار کنه خاله هه بچشو مقایسه میکرده

خب اون دختر خاله هم گناهی نداشته، خاله بیعقل بوده. خب الان چند سالشه؟

۲۴سلل

۲۴سلل

بهرحال اگه خودش مشکلی نداره و روال عادی داره تو زندگیش چیز مهمی نیست ،

من دخترم تو بچگی خیلی آروم بود انگار ما بچه نداشتیم تو خونه ولی ماشالله در بزرگی جبران کرد برامون

باز پسرم برعکس اون، تو بچگی پر. حرف و شر بود الان ارومه

دخترخاله چیشد؟!

اون یه بلایی شده با چندنفر تو اب نمک داره کار میکنه ولی درسو دوست نداشت ولکرد