2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیسانیه نجاتش داد

چرا ترکید

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

مرده میاد نجاتش میده. بعد از ی سالم برادراش پسره رو پیدا میکنن میبندنش ب درخت همه دنده هاشو میشکونن و گوششو میبرن

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"

نجات پیدا میکنه اما تو محل میپیچه که بهش تجاوز شده الکی و ابروی طفلکو میبرن اخرم داداشش میره یارورو ...

کی پخش کرده بوده؟

من موندم چرا دوست پسرش نرسوندش دیده بود هواداره تاریک میشه چرا تنها گذاشت بره خونه

مرده میاد نجاتش میده. بعد از ی سالم برادراش پسره رو پیدا میکنن میبندنش ب درخت همه دنده هاشو میشکونن ...

تو محله می پیچه که تجاوز شده،؟

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹
کی پخش کرده بوده؟ من موندم چرا دوست پسرش نرسوندش دیده بود هواداره تاریک میشه چرا تنها گذاشت بره خون ...

گفت چون رفتن شکایت کردن کم کم همه فهمیدن .

این ی موردو نگف 

بعد گفت ک یارو خانداده کله گنده بودن بخاطر همین از لحاظ قانونی ب نتیجه نرسیدن اخر داداشه پیداش کرد حسابشو رسید