مریم۵۵۵۷۰۰ مدیر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 797 عنوان دخترا اگه بخواین پسری رو که مدتی باهاش در رابطه بودین رد کنید ،چه کار میکنین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 49 پست دخترا اگه بخواین پسری رو که مدتی باهاش در رابطه بودین رد کنید ،چه کار میکنین؟ 1402/09/14 | 23:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mariaboorblack عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 1385 مث منه💔. همین کارو مهتا با من می کرد😂💔. کلی براش متن می فرستادم . موزیک . تا ۴صبح براش بیدار ... هرچقدم عاشق کسی بودی خودتو واسش خرد نکن درنهایت اون از زندگیت میره ولی اون حس حقارتی که بارها و بارها بهت تحمیل کرده تا اخر عمر مدام یادت میوفته و عذابت میده
هویجک11 عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 9127 داش خوب کردی منم ک یبار داشتم باش حرف میزدم( با این ک میدونستم کجاس گفتم این صدا کیه؟ گف کدوم ... 🤣🤣🤣پسره گوه نداشت میخاس منو بگیرهشانس اوردم خرنشدم
محمدرضاممم عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 1658 هرچقدم عاشق کسی بودی خودتو واسش خرد نکن درنهایت اون از زندگیت میره ولی اون حس حقارتی که بارها ... دقیقا 🖤😪. عشق تنها چیزی که برا آدم میمونه🖐️🤙
mariaboorblack عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 1385 دقیقا 🖤😪. طرف مقابلت اگه چطور ردت میکرد و حدود رابطتونو تایین میکرد ناراحت نمیشدی؟دلم نمیاد باهاش بدرفتاری کنم از یه طرفم خودم دارم بابتش عذاب میکشم
_دختر_پاییزی_ عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 6375 🤣🤣🤣 پسره گوه نداشت میخاس منو بگیره شانس اوردم خرنشدم ن خدایی طرف من هم قیافه داشت هم دانشجو پزشکی بود طرف رتبه اش صد و خورده ای بود.ولی حسی بش نداشتم جذابیت برام نداشت خدایی شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...
محمدرضاممم عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 1658 طرف مقابلت اگه چطور ردت میکرد و حدود رابطتونو تایین میکرد ناراحت نمیشدی؟ دلم نمیاد باهاش بدرفتاری ک ... اصلا راضی بودم براش جونمو بدم.تازه من خودم اصولی دارم . میشه شبیه منی که نزدیک بود حتی کارم به جای باریک بکشه.کل زندگیم خراب شده بود انگیزم برا زندگی از بین رفته بود عشق تنها چیزی که برا آدم میمونه🖐️🤙
هویجک11 عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 9127 ن خدایی طرف من هم قیافه داشت هم دانشجو پزشکی بود طرف رتبه اش صد و خورده ای بود. ولی حسی بش نداشتم ج ... عه دوس پسرمن منو بخاطر شغلم میخاس
_دختر_پاییزی_ عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 6375 عه دوس پسرمن منو بخاطر شغلم میخاس شغلت چیه؟ شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...
mariaboorblack عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 1385 اصلا راضی بودم براش جونمو بدم. تازه من خودم اصولی دارم . میشه شبیه منی که نزدیک بود حتی کارم ... چند وقت باهاش در ارتباط بودیاگه بیشتر از۶ ماه بوده احساساتت منطقیه اما کمتر از این نشونه وابستگی غیرعادیه و اگه درمان نشه ممکنه در اینده برات دردسرساز بشه.اینی که من میگم دو هفته نیس باهاش حرف میزنم اما خیلی وابسته و شکننده رفتار میکنه داره حتی به منم اسیب میزنه!
محمدرضاممم عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 1658 چند وقت باهاش در ارتباط بودی اگه بیشتر از۶ ماه بوده احساساتت منطقیه اما کمتر از این نشونه وابستگی غ ... ۴تا ۵ماهی می شد.دقیق مث منه💔😪. عشق تنها چیزی که برا آدم میمونه🖐️🤙
_دختر_پاییزی_ عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 6375 نمیتونم بگم اها باشه گل موفق باشی😁❤ شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...
محمدرضاممم عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 1658 چی بگم والا فک کن تا ۴صبح براش بیدار میموندم 💔 عشق تنها چیزی که برا آدم میمونه🖐️🤙