2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آی گفتی

من شوهرم به پسرم که خسته از سفر اومدیم هی دستور میده اینکار رو بکن اینکار رو بکن من دلم ریش میشه...

ایشالله دخترت خوب بشه سرش نگران نباش

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
منم پسرم بخوره زمین خودم بیشتر گریه میکنم شوهرم میگه تو دیوونه ای

مردا بی عاطفه هستن بنظرم..

من پسرم یه بار افتاد بدجور زمین شوهرم کنارش بود یه نگاهش کرد گفتی خوردی زمین؟ من از کجا بدو اومدم بقلش کردم و باهاش گریه کردم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

یه چی بگم‌بخندید.خانواده همسرم بچه ها هیچ کدوم دانشگاه نرفتن همه دیپلمن و دنبال کار ازاد .همسر. منم ازاده شغلش ولی دانشگاه رفته و هوش زیادی داره و تواناییای زیادی داره.بعد کوچیک بوده تازه ۱ماه نشده بوده ختنش کرده بودن دست خواهرشوهرم بوده که از بغلش می افته و بخیه ختنه پاره میشه و میبرن یه بار دیگه بخیه میزنن.یه بارم بابا بزرگش از این چرخ تافیا که روش لبو و‌...میفروشن داشته همسرمن از روش می افته مثلا ۲سالش بوده.بعد پدرشوهرم‌سروصدا که بچه من و انداختین و مواطب نبودین.داییه همسرم میگه بخدا اگه این بچه مخش و سیاستش و همه چیش از بقیه بچه هات بیشتر نشد.الان میخنده به پدرشوهرم میگه دیدی گفتم افتاد سلولای مغزش به کار افتاد🤣🤣🤣

مردا بی عاطفه هستن بنظرم.. من پسرم یه بار افتاد بدجور زمین شوهرم کنارش بود یه نگاهش کرد گفتی خوردی ...

دقیقا... من پسرم سرش خورد تو کمد ابروش قاچ خورد من خیلی حالم بد شد اول فک کردم چشمشه بعد زنگ زدم شوهرم گفتم اینطور شده اومد میگفت برا این زنگ زدی به من؟ دیگه به من زنگ نزن😐