2777
2789
عنوان

پارگی تاندون

440 بازدید | 22 پست

داداشم تصادف کرده پارگی تاندون آشیل پا به صورت افقی 

کامل پاره نشده 

چیکار کنه خوب بشه 

هر چی میدونین بگین خواهش میکنم 😭😭 

دارم سکته میکنم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
ببین دکتر چی میگه

فیزیوتراپی براش نوشته 

موندم کی خوب میشه دارم دیونه میشم اینجوری میینمش 

تغذیه چی بخوره خیلی مفید باشه براش

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو باندپیچی کنه مسکن های ضد التهاب بخوره هر ۲۰ دقیقه روی قسمت آسیب دیده یخ بزاره

یخ خطرناک نیست براش

اصولا برای کسایی که آشیلشون آسیب می‌بینه میزارن ولی اگه پزشکشون نگفتن نزارید

پزشک هیچی نگفته اصن فقط گفته برو فیزیوتراپی

ترمیم نیاز به زمان داره تغذیه استخوان ساز  و زمان

مچکرم

خودشو کشت😑😒

ها یعنی چی 😭

هیچی 😂 سوپ قلم گاو هم براش خوبه

مرسی 🥺❤️

کلینیک سینوهه خیلی عالی اگر تهران هستین تمام روش های درمانشون غیر جراحی بود پزشکاشون بسیار مجرب و حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت و از بروزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن
https://jamalypt.com/

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com/

کلینیک سینوهه خیلی عالی اگر تهران هستین تمام روش های درمانشون غیر جراحی ب ...

مچکرم