2777
2789

بچه ها من یه دوستی دارم که واقعا بهم بد کرد و واقعا غرورم ‌رو شکوند و واقعا خوردم کرد و بازیم داد و الان با کلی بلایی کل سرم اورده ازش متنفرم ولی گاهی اوقات بچه میشم و باهاش عادی برخورد میکنم و اینو اصلااا نمیخوام

ما رفت و آمد خانوادگی داریم و حتی مامانم هم میدونه این خانواده خصوصا این دختر چه آدم سمی هست 

و از طرفی ما یه اکیپ بودیم و اگر بخوام با این کاملا قطع رابطه کنم باید با بقیه هم قطع رابطه کنم ولی خب مشکلی ندارم تنهایی بهتره از یه مشت آدم سمیه:))

ولی میشه راهنماییم‌ کنید چطوری این تنفرو‌ درونم نگه دارم چون این تنفر ازم بره واقعا از دوباره غرورمو‌ خوردم میکنم برای آدمی که ارزششو‌ نداره

و خب هنوزم دوست ندارم حرکتی کنم که اون فرد ناراحت بشه 

و اینکه توی یه مدرسه هستیم ولی اون دو نفر بچه های اکیپمون‌ و خودش یه رشته دیگه و من تجربیم‌ و زنگای‌ تفریح نرم پیششون‌ شاید بیان دنبالم البته اگر براشون مهم باشم:)

چطوری نرم و چه بهونه ای بیارم؟

ممنون میشم خواهرانه کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تنفر نگه داری فقط به خودت آسیب میزنی 

فراموشش کن ولی از تنفرت درس عبرت بگیر

سعی کن رابطه که باهاش داری محدودتر بشه درحد یه آدم کاملا معمولی باهاش رفتار کن نه دوست 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

یه اکیپ ۴ نفره این که اون سه تا هم رشته ت نیستند؟ می تونی دوستهای جدید پیدا کنی. ولی کارت یه دفعه و به زور نباشه. خودت رو هم هی اذیت نکن اون نفرتها رو هی مرور کنی. دوستهای جدید که پیدا کنی روابط خود به خود کمرنگ میشه.

باهاش بصورت علنی قطع رابطه کن بگو چون آدم بیخودی هستی و اون کارارو با من کردی دیگ نمیخوام باهات ارتباطی داشته باشم بقیه دوستاتم دیدی بگو من با فلانی دیگ حرف نمیزنم زمانی ک پیش اونید پیش من نیاید.ب احتمال زیاد کل اون اکیپ و از دست میدی چون اون میره پشت سرت کلی حرف میزنه اما آرامشت مهمه با آدمای دیگ هم میتونی دوست شی

اگه تنفر نگه داری فقط به خودت آسیب میزنی  فراموشش کن ولی از تنفرت درس عبرت بگیر سعی کن رابطه ...

میدونی دیگه علاقه ای بهش ندارم فقط وابستگیم‌ زیاده یجورایی عادت کردم یه جورایی برای فرار از تنهایی به سمت فرار کردم

یه اکیپ ۴ نفره این که اون سه تا هم رشته ت نیستند؟ می تونی دوستهای جدید پیدا کنی. ولی کارت یه دفعه و ...

دیگه دوست ندارم دوست جدید پیدا کنم دوست دارم یه مدت تنها باشم و از تنهاییم لذت ببرم و روی خودم کار کنم تا نگران باشم فلانی شاید از دستم ناراحت باشه و نمیدونم صدتا چیز مزخرف توی یه دوستی مزخرف تر

دیگه دوست ندارم دوست جدید پیدا کنم دوست دارم یه مدت تنها باشم و از تنهاییم لذت ببرم و روی خودم کار ک ...

بالاخره تنها هم که نمیشه. منظورم دوست صمیمی نیست. مثلا من معمولا با بغل دستی ام  دوست بودم در حد درس و حرف زدن و خندیدن.

چرا بی جهت برای خودش دشمن درست کنه؟

چرا فک میکنی ۴ تا دختر دبیرستانی میتونن دشمن باشن؟من خودم اینکارو کردم نتیجه عکس داد همش دنبالم بودن دوباره باهام دوس شن هرچقد محکم تر برخورد کنی اونا بیشتر احساس ضعف میکنن

باهاش بصورت علنی قطع رابطه کن بگو چون آدم بیخودی هستی و اون کارارو با من کردی دیگ نمیخوام باهات ارتب ...

نه نمیتونم اینکارو‌ کنم چون ممکنه دلش بشکنه غرورش‌ خورد بشه و نمیخوام کاری که اون باهام کردو‌ باهاش بکنم 

اون با من اینکارو‌ کرد و پشت سر من کلی پیش بقیه حرف زد که من یه مدت تمام دوستامو‌ از دست دادم ولی بازم عینو خر سر یه حرفش برگشتم سمتش‌ و باهاش دوست شدم که اخرش بهم بگه تو از خدات بود من بزور یکی از بچه ها اومدم ازت معذرت خواهی کردم و تو با سر قبول کردی🤦🏻‍♀️

هعیییی اوج حماقتو‌ من کردم 

چرا فک میکنی ۴ تا دختر دبیرستانی میتونن دشمن باشن؟من خودم اینکارو کردم نتیجه عکس داد همش دنبالم بودن ...

به نظر من همیشه نتیجه یکسان نمیده. مخصوصا که هم رشته هم نیستند و راحت تر رابطه قطع میشه.

بالاخره تنها هم که نمیشه. منظورم دوست صمیمی نیست. مثلا من معمولا با بغل دستی ام  دوست بودم در ح ...

آره بغل دستیم هم با اونا دوسته ولی نه زیاد صمیمی ولی خب زنگای‌ تفریح اون میره پیش دوستاش‌ یه کلاس دیگه