واسه بچه 3ماهه زود نیست غلت بزنه؟ چند روزیه یاد گرفته و یکی دوبار هم تو خواب دمر شده، زبونم لال خفه نشه تو خواب😮
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
سلام عزیزم دختر من هم دقیقا سه ماه و نیمش هست و چند روزه تو دمر میشه و غلت میزنه ولی سرش رو یک وری میزاره نگاه کن ببین وقتی دمر میزاریش میتونه سرش رو بچرخونه و یک وری بزاره
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه میکنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!
ببین حقیقتشیادم نیست از کی دمر میشن ولی میدونم اگر ی کم سطح شیب داشته باشه نه زیادا ی کم سریع دمر میشن مثلا حتی رو تشک تخت کودک از این خوشخوابا بذاری تو ی جاهایش سریع بچه از همون روز اول دمر میشه ،میتونی جلوش یا پشتش ی بالش بذاری که برنگرده
آخه شب خوابم عمیق میشه😦 بالش بزارم دو طرفش میشه؟ یا خود بالش ایجاد خطر میکنه؟
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
نه سرش یه وری نمیشه، دیروز صب که بیدار شدم کامل دمر بود و کل صورتش چسپیده بود به زمین