2777
2789
عنوان

شمام بودید ناراحت می شدید؟

127 بازدید | 10 پست

سلام 

امروز یه بنده خدایی به من میگفت رفتم دم در خونه ی همسایمون،رفته بودم یه چیزی ازش بپرسم هی پسرش 3-4 سالش از توی خونه داد  میزد مامان بیا تو مامان بیا تو... بعد دختر 10-9سالش اومد جلوی در داشتم با همسایمون و دخترش صحبت میکردم بعد دخترش که رفت تو خونه چند لحظه بعدش پسر بچش اومد در خونه رو بست منم پشت در حرفم نصفه موند بعد همسایمون گفت خاک به سرم و درو باز کرد و گفت چون بچم سردشه اومد درو بست و اینا منم زود اومدم 

بعد الان ناراحت شده میگه من چند باری هم دیدم دخترش پسر کوچولو هرو فرستاده وقتی ما باهم حرف میزنیم بره مامانشو بیاره و مادرش که گفت چون سردشه درو بسته منظورش این بوده که خب بچم تقصیری نداره تو مثلا اومدی جلو در خونه ما خونه سرد شده و هی خب ناراحت شده 

شمام بودید از حرفای این مادره همچین برداشتی میکردید ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ایشون میگه به من بی احترامی کردند و دوست ندارن من برم خونشون درحالی که من میخواستم یه کلاسی رو بهشون معرفی کنم و از روی محبت رفته بودم بعد من دیدم این خانواده وقتی میری خونشون کلی ازت پذیرایی میکنن و دوست دارن خونشون بمونی و اینا  

حالا من موندم این ادم حق داره ناراحت بشه یا نه

حتما از اون سریش ها بوده ک میاد دیگه دلش نمیخواد بره منم باشم یاد میدم یکی یه جوری طرف و رد کنه بره حوصله حرف زیاد اونم ایستاده دم درو ندارم

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞

سعی کن بعداً کالبد شکافی نکنی حرفارو ،چون اعصاب و آرامشت بهم میریزه

اون خانم خواسته کار دخترش رو لاپوشونی کنه سردی و در، رو بهونه کرده متظور خاصی نداشته

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
لابد ایشون خیلی حرف میزنه اون به بچه هاش سپرده الکی صداش کنن تا بتونه بپیچونه

اخه کلا من همسایه هاشونو میشناسم دوتاشون اهل حرفن بعدم میگفت من فقط رفته بودم یه سوال بپرسم نه اینکه بمونم

اخه کلا من همسایه هاشونو میشناسم دوتاشون اهل حرفن بعدم میگفت من فقط رفته بودم یه سوال بپرسم نه اینکه ...

اخه یه سوال اینقدر طول نمیکشه

اول پسره صداش زده بعد دختره اومده حرف زده بعد دوباره پسره اومده درو بسته

کلی ایشون اونجا بوده

از اون همسایه هاست که بیخیال نمیشه بره

ما هم داریم ازشون

هرموقع میان مامانم میگه یه ربع دیگه صدام بزن بگو تلفن کارت داره یا به بهونه جور کن که بتونم بیام تو

البته شایدم واقعا بچهه حواسش نبوده درو بسته

اگه بازم این اتفاق افتاد اون موقع میشه گفت عمدی بوده

{ خانم هستم }