2777
2789
ک همسایه ها شاهد بودم روز عید دختر ۱۲ سالمه و خودمو کتک زد ، دیگه همه دیدن 

اونا باید بیای شهادت بدن یا امضا بکنن ک دیدن حواست باشه ب دروغ شهادت ندن چون درجا قسم قران میدن اینجاش سخته...

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ برع بگیره نمیتونی عا اخر عمر ازش جدا بشی همینطور بلاتکلیف میمونی یه راه حل بهت میدم بر اساس قان ...

همینا رو میخوام بگم طرف رسما دیوانه هست این سومین ازدواجشه با من ، از دوتای قبلی طلاق گرفته یعنی بی چاره ها مهریه اش رو بخشیدن تا طلاقشون بده ، اینقدر که رفتارش گندع منم واسه اینکه خونه بابام نمونم باهاش ازدواج کرذم

اونا باید بیای شهادت بدن یا امضا بکنن ک دیدن حواست باشه ب دروغ شهادت ندن چون درجا قسم قران میدن اینج ...

فکر میکنم اینکارو بکنن چون با همه همسایه ها مشکل داره ، همسایه ها هم دیگه بدشون میاد ازش ، به منم خیلی کمک کردن این اواخر 

همینا رو میخوام بگم طرف رسما دیوانه هست این سومین ازدواجشه با من ، از دوتای قبلی طلاق گرفته یعنی بی ...

میفهمم

بگو این اقا بار اولش نیس ک کتک میزنه من فقط دوسش داشتم زندگیمو دوس داشتم برا همین اقدام ب شکایت نمیکردم...

وگرنه بابت حرفام شاهد دارم

بازممم میگم جلو قاضی حتما بگو ک زندگی و شوهرتو دوس داری حتماااا حرف بزن نزار فقط شوهرت حرف بزنه از خودت دفاع کن لازم شد گریه هم بکن به خاطر شوهرت ت دادگاه...راجب مهریه پرسیدنبچی میتونی بگی مهریه حق هر زنیه

فکر میکنم اینکارو بکنن چون با همه همسایه ها مشکل داره ، همسایه ها هم دیگه بدشون میاد ازش ، به منم خی ...

اگ شاهد ها مرد باشن چ بهتر

برگه پزشکی قانونی نداری؟؟

اگ داشته باشی بهتر میشد

وکیل هم داری خوبه اون بهتر میتونه صحبت کنه

منون از راهنماییت عزیزم ❤🙏

قربونت برم عزیزم

ایشالا مشکلاتت حل شه و دلت شاد بشه و ازین روزای پر استرس و بد نجات پیدا کنی...خودم تجربشو داشتم خیلی بده

اگ شاهد ها مرد باشن چ بهتر برگه پزشکی قانونی نداری؟؟ اگ داشته باشی بهتر میشد وکیل هم داری خوبه او ...

نه برگه ندارم 

امروز نمیدونم چرا از یه ساعت پیش زنگ میزنم وکیل جوابمو نمیده افتاده رو اعصابم ، دلشوره گرفتم